Video Haber
Giriş Tarihi : 13-06-2017 12:34   Güncelleme : 13-06-2017 12:34

Diriliş Ertuğrul 91.Bölüm Fragmanı yayınlandı

​TRT 1'in nefes kesen dizisi Diriliş Ertuğrul 91.bölüm fragmanı yayınlandı. Yine aksiyon dolu bir bölümün yaşanacağı Diriliş Ertuğrul 91.bölüm fragmanıyla izleyenleri şaşırttı.

Diriliş Ertuğrul 91.Bölüm Fragmanı yayınlandı

Son bölümüyle yine seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başaran TRT 1'in dönem dizisi Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümünde Vasilius, Ertuğrul ve Sultan’ı tuzağa düşürdüğünü sanırken aslında kendisi tuzağa düştü ve Ertuğrul tarafından orada öldürüldü. Son bölümün yayınlanmasının hemen ardından Diriliş Ertuğrul 91.bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? "Bir yandan Moğollar bir yandan Haçlılar devletimizin içlerine kadar akınlar düzenleyeceklerdir" diye Ertuğrul'ın yeni planı ne olacak? İşte yeni bölüm tanıtımı ve tüm detayları

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 91.bölümü fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 14 Haziran çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Diriliş Ertuğrul dizisine yeni bir isim katıldı

Diriliş Ertuğrul 91. bölüm fragmanında izleyiciler Cemal Hünal şoku yaşadılar. Ünlü oyuncunun tam olarak kimi canlandıracağı belli olmasa bile Bizans İmparatoru olarak tahmin ediliyor. Cemal Hünal, Diriliş Ertuğrul yeni sezonda epey bir boy göstereceği benziyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir.

Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır?

Ertuğrul başsız kalan kaleye Selçuklu sancağını dikebilecek midir? Diğer yandan Ekaterina, kaledeki boşluktan istifade ederek imparatora mektup yazmış ve yetki istemiştir.

Diriliş Ertuğrul'da beklenmeyen ayrılık

Ertuğrul’ların ve Çavdar’ların zaaflarını bilen Ekaterina’nın bu talebi imparator tarafından kabul görecek midir? Ekaterina Ertuğrul’a karşı nasıl bir hamlede bulunacaktır?

adminadmin