Genel
Giriş Tarihi : 04-05-2019 09:09   Güncelleme : 04-05-2019 09:09

Diriliş Postası Gazetesi Sahibi Ali Yıldız Doktor İhsan Şenocak’ı Ziyaret Etti!

​Diriliş Postası Gazetesi Sahibi Ali Yıldız, Samsun’da İFAM’ın kurucusu, ilahiyatçı yazar ve hatip Doktor İhsan Şenocak’ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Diriliş Postası Gazetesi Sahibi Ali Yıldız Doktor İhsan Şenocak’ı Ziyaret Etti!

Ziyaret sırasından kendisiyle tanışmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Yıldız, İhsan Şenocak gibi şahsiyetlerin kıymetinin tam olarak bilinmediğine dikkat çekerek, Şenocak’ın İslam’ı en saf ve hakiki hasletleriyle anlattığı için sürekli şer odakların hedefi haline geldiğini kaydetti.

HEBA OLAN BİR NESLİ VE İNSANLIĞI İHYA İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

İlahiyatçı yazar Hatip İhsan Şenocak ise konuşmasında Diriliş Postası Gazetesi’nin ehli Sünnet hassasiyetine sahip ender gazetelerden birisi olduğuna vurgu yaparak, bu tür yayınlarının artması gerektiğini kaydetti.

Türkiye’nin her yerinde İslam’ı anlattığını kaydeden Şenocak, İslam davasının temelinde iman ve ibadetin olduğunu belirterek, ”heba olan bir nesli kaybolan bir insanlığı yeniden ihya etmek için ne kadar mücadele edebilirsek, elimizden ne geliyorsa onu yapmalıyız.

Kaybedecek vakit kalmadı. Zulüm ve sapkınlık dört koldan saldırıyor. Gençlerimizi, çocuklarımızı, bütün iyi ve güzel neyimiz varsa elimizden alıyorlar. Bizim gibi Üstad’ın ifadesiyle, ”Durun kalabalıklar bu cadde çıkmaz sokak!” diyenlerin de sesini kısmaya çalışıyorlar. Onların televizyonları, reklam gücü, gençliği kandıracak şeytani oyuncakları, internetleri, cep telefonları var. Bizim bu kısık sesimizden başka bir şeyimiz yok. Biz bu kısık sesimizle onlardan daha fazla çalışarak, onlardan daha fazla insanımıza ulaşabilmek ve onların elinden kurtarmak için gecemizi gündüzümüze katmalıyız” diye konuştu.

Diriliş Postası Gazetesi Sahibi Ali Yıldız’ın Doktor İhsan Şenocak’ı ziyaretine Diriliş Postası Karadeniz Bölge Temsilcisi Recep Yazgan da iştirak etti.

 

adminadmin