Genel
Giriş Tarihi : 24-02-2020 11:50   Güncelleme : 24-02-2020 11:50

Doğru Haberin Adresi: Superhaber tv

Günümüzde birçok haber sitesi ve kaynağı bulunmaktadır. Ancak insanlar artık doğru haber nerede diye aramaya başladı. Çünkü bu kadar geniş bir yelpazede sunulan haberler insanları tedirgin etmeye başladı.

Doğru Haberin Adresi: Superhaber tv

Her site farklı bir şey yazmaktadır. Haber sitelerine bakıldığında birçoğu sadece belirli alanlarda ve konularda hizmet vermektedir. Ancak superhaber.tv haber sitesi birçok konu ve kategoride hizmet vermektedir. Ekonomiden astrolojiye kadar birçok alanda hizmet sunan haber sitesi birçok siteye nazaran kullanıcısını oldukça tatmin etmektedir. Sitenin ziyaretçi sayısı her geçen gün artarak devam etmektedir. Son dakika sunulan haberler ile kullanıcıların ilgisini çeken bir sitedir. İnsanlar özellikle son dakika haberlerle ilgi duymaktadır. Çünkü gündemi takip etmek istemektedirler. Ülkesinin gündemini takip etmek her vatandaşın ilgisini çeken bir şey olmuştur. Bu nedenlerden dolayı site son dakika haberleri yakından takip ederek sitesine eklemektedir. Siteye giren kullanıcılar geniş ve renkli bir ekran ile karşılaşmaktadır. Sitenin ara yüzü oldukça kullanışlı olmakla birlikte gözü yormayan bir özelliğe sahiptir. Site ara yüzünde haber ve hava durumu gibi bilgilendirici ek materyallerde yer almaktadır. Ayrıca piyasa dalgalanmaları da sitede yer almaktadır. İnsanlar bu siteye girdiğinde hem haber hem de günlük hayatta önem arz eden birçok bilgiye erişmekte herhangi bir sorun yaşamamaktadırlar. Site kullanıcıların ve haberlerin hukuka aykırı olmamasına da önem göstermektedir.

 

Fenerbahçe Spor’a Genel Bakış

 Ülkemizde birçok kesim tarafından beğeni ile takip edilen spor dalları bulunmaktadır. Spor dalları arasında en çok sevilen futbol olarak bilinmektedir. Futbol kulüpleri ülkemizde daima ilgi ile takip edilmektedir. Bilinen kulüplerden bir tanesi de Fenerbahçe Spor Kulübüdür. Fenerbahçe sporun ülkemizde oldukça yüksek bir taraftar grubu vardır. Fenerbahçe spor, birçok maçta galibiyet ile sonuçlar almaktadır. Oldukça tecrübeli bir oyuncu kadrosuna sahiptir. Bu sezonda inişli çıkışlı bir skor durumu ile karşı karşıya kalan kulübün birçok maçtan da galip ayrılacağı düşünülmektedir. 15.02.2020 tarihinde MKE Ankaragücü ile yaptığı maçta 2-1 mağlup olmuştur. Aslında oldukça hararetli başlayan maçta taraftar oldukça heyecanlıydı. Ancak Fenerbahçe spor maalesef mağlup oldu. Oyuncuları taraftar heyecanı da etkiliyor. Güçlü bir taraftar desteği oyuncuların moralize olmasına neden olarak heyecanı tavan yaptırıyor. Diğer maçlara bakıldığında Fenerbahçe spor genel manada önde olduğu görülmektedir. Özellikle taraftar için oldukça önemli olan Süper Lig puan durumlarını değerlendirmekte de fayda vardır. 2019-2020 sezonunda puan durumuna bakılacak olursa 6.sırada yer aldığı görülmektedir. Aslında puan durumuna bakılarsa Fenerbahçe spor için kötü bir sıralamadır. Ülkede böylesine büyük ve güçlü bir takımın daha üst sıralarda olması taraftarca beklenmektedir. Puan anlamında da 38 olarak karşımıza çıkmaktadır. Fenerbahçe sporun futbol da durumu bu şekilde karşımıza çıkmaktadır. Bu spor kulübü diğer spor dallarında da oldukça emek sarf etmektedir. Diğer spor dallarında beklenen konuma gelmesi beklenmektedir.

 

Altın Fiyatları ve Yatırım

 Oldukça ciddi bir kitle tarafından takip edilen altın fiyatları oldukça dalgalanmalı ve riskli bir durumdadır. Bugün altın fiyatları takip eden insanları yatırım yapıp yapmama konusunda oldukça tedirgin bir konumdadır. Çünkü piyasanın nasıl bir konuma geleceği tam olarak kestirilememekte ve yatırımcısı bu nedenle almaktan ya da satmaktan çekinmektedir. Ancak bugün altın fiyatları gözden geçirildiğinde borsaya nazaran altının kazançlı konumda olduğunu söylemek yanlış olmaz. Yeni haftanın ilk iş gününde oldukça yüksek fiyattan açılan altın kuru önceden almış yatırımcısına kazanırdı ancak yeni yatırımcılar için risk oluşturmaktadır. Çünkü ilk başta yükselen fiyatlar sonradan belirli bir noktada dengelenmektedir. Bu durumda bugün altın fiyatlarını baz alan birçok yatırımcı ilk etapta almayıp gün sonunu beklemekte fayda görmektedir. Birçok tahmincinin görüşü de bu yönde olmakla birlikte mantıksal olarak da bu şekilde bir yatırım şekli uygun görünmektedir. Bugün altın fiyatları gram olarak 308,03 olarak karşımıza çıkmaktadır. Sonraki süreçte gün içinde çeşitli iniş-çıkışlar sonucu 307,238 olmuştur. Muhtemelen 300-310 arsında dalgalanacaktır. Çünkü gram bazlı fiyat oldukça dalgalanmalı olarak görünmektedir. Bugün altın fiyatları anlık olarak takip yapılırsa dalgalanma fark edilecektir. Bu denli dalgalanmalar küçük yatırımcıyı aşırı etkilemese de yüksek miktarda yatırım yapanlar için oldukça etkili bir durum olmaktadır. Bundan sonraki süreçte de altın fiyatlarında dişe dokunur değişimler olacağı öngörülmektedir. Döviz ve bugün altın fiyatları genel manada birlikte yükselip düşmektedir. Yatırımcılar bu durumu da takip etmektedir. Ons bazlı bakıldığında 1.580,9 olarak görülmektedir. Kimi yatırımcılar gram bazlı alım satım yaparken kimisi de ons bazlı çalışmaktadır. Gram cinsinden yatırım genle manada düşük miktarda alım satım yapanlar için daha uygun olmaktadır. Ons almak isteyen yatırımcı 1500- 1600 bandında minimum yatırım yapması gerekirken gram alanlar ise 300-400 arası miktarlar ile yatırım yapabilmektedir.

Recep YAZGANRecep YAZGAN