Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-03-2017 13:15   Güncelleme : 26-03-2017 13:15

Doğu Perinçek Erdoğan’a Samsun’dan saldırdı!

Doğu Perinçek’in gazetesi Aydınlık, referanduma az bir zaman kala Cumhurbaşkanı’na ve AK Parti’ye Samsun’dan saldırdı.

Doğu Perinçek Erdoğan’a Samsun’dan saldırdı!

Aydınlık Gazetesi, Adil Öksüz’ün kaçışında AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve AK Parti Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un rol aldığını iddia ettiği haberinde bahsettiği savcılık ifadesinin belgesini ortaya koyamadı.

Gazetenin iddialara, istihbarat ve emniyet kaynaklarına dayandırarak hazırladığı haberde hiçbir istihbari, emniyet ve savcılık belgesi de ortaya konamadı.

Haber’de Aydınlık’ın ulaştığı kaynaklara göre Adil Öksüz’ün Samsun’un Yeşilyurt Limanı’ndan yurtdışına kaçtı.

Daha ilginç olanı ise Adil Öksüz’ün Samsun’a nasıl geldiği. Aydınlık’a bilgi veren kaynaklara göre, Öksüz’ün Samsun’a AKP Samsun Milletvekili Fuat Köktaş’a ait bir araç ile geldiği yine aynı araçla Samsun İlk Adım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un evine gitti.

Aydınlık’a bilgili veren istihbarat ve emniyet kaynakları bu evde belli bir süre kalan Öksüz’ün Samsun’daki Yeşilyurt Limanı üzerinden kaçtığını, Samsun’dan Batum’a geçen Öksüz’ün oradan da Kırgızistan’a geçtiğini iddia etti.

Halen Kırgızistan’da saklandığı ifade edilen Öksüz’ün Kanada’ya geçmeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında.

Gazetenin böyle bir iddiayı hiçbir belgeye dayandırmadan ortaya atması, Ergenekon’un Erdoğan’ı beklemediği yerden vurma girişimi olarak yorumlandı.

HAYIR’cı Aydınlık Gazetenin asparagas haberlerle Referanduma günler kala Erdoğan’ı herhangi bir konuda pazarlığa zorlamak istediği de iddia ediliyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN