Sağlık
Giriş Tarihi : 03-08-2017 15:43   Güncelleme : 03-08-2017 15:43

Doğuş Tüp Bebek Merkezi

Bu yazımızda tüp bebek tedavisi ile ilgili birçok bilgiyi bulabilir, aklınıza takılan sorulara yanıtlar bulabilirsiniz.Diğer ülkelere göre daha uygun çalışma alanları sunan Kıbrıs Tüp bebek tedavisi de olmak üzere bir çok sağlık merkezini bünyesinde bulunduran gelişmiş bir sağlık turizmi ülkesidir.

Doğuş Tüp Bebek Merkezi

Evet ülkemiz de dahil olmak üzere bir çok ülkede bulunan yasal engeller tam olarak tedavi imkanlarına engel olmaktadır. Örnek verecek olursak ülkemizde sadece resmi nikahlı çiftlere tüp bebek tedavisi uygulanabilmektedir. Ayrıca, transfer işlemi sınırlandırılmıştır. Avrupa ülkelerinde de 40 yaş üstü çiftlere tüp bebek tedavisi yasaktır. Bunlar gibi bir çok nedenden dolayı uzmanlar Kıbrıs Tüp Bebek merkezlerini tercih etmektedirler.

Yıllardır Kıbrıs Tüp Bebek merkezi olarak faaliyet gösteren Doğuş Tüp Bebek Merkezi bu konuda en etkili hizmeti ve en başarılı sonuçlara ulaşmayı başarmış bir merkezdir. Doğuş Tüp Bebek ile bir çok çift hayallerine ulaşmış ve bebek sahibi olabilmişlerdir.

Doğuş Tüp Bebek Merkezi, 2006 yılından bu yana kadın hastalıkları, doğum süreci ve doğum, kısırlık tespit ve analizi, donör, yumurta donasyonu, sperm donasyonu, embriyo donasyonu ve cinsiyet seçimli tüp bebek uygulamaları gibi birçok alanda hizmet sunmaktadır.

Kıbrıs Tüp Bebek Merkezi Doğuş Tüp Bebek Merkezi sektördeki lider firmalardan birisidir. Eğer tüp bebek merkezlerini fiyatları ile karşılaştırırsanız büyük yanlış yaparsınız. Fiyatı yüksek olan her zaman iyi hizmet demek değildir. Doğuş Tüp Bebek Merkezi kaliteli hizmeti uygun fiyata sizlere sunan bir firmadır.

Tüp bebek tedavisi için geç kalmayın. Ayrıca yanlış tedavi yöntemleri ile hayallerinizi ertelemeyin. Unutmayın ki yanlış tedavi yöntemleri sizlerin başarıya olan inancınızı da olumsuz etkileyecektir.

Uzun uğraşlarına rağmen, bebek sahibi olmak olamayan ailelerin nasıl bir ruh haline sahip olduklarınıı çok iyi bilen duydukları özlemi sona erdirebilmek için tüm imkanları kullanan bir hastane tercihinde bulunmakla tedavi için büyük bir adımdır. Başarıya olan inancınız tedavinin de başarı oranını artıracaktır. Eğer siz de yanlış tedavi yöntemleri ve yanlış hastanelerle umutlarınızı kaybettiyseniz hiç endişelenmeyin Doğuş Tüp Bebek Merkezi sizin için tedaviye başlanmadan önce psikolog desteği de sunmaktadır.

Doğuş Tüp Bebek Merkezi cinsiyet seçimi tedavisini de sizlere sunmaktadır. Cinsiyet seçimi belli bir cinsiyette çocuk sahibi olmak isteyenlerin talepleri için geliştirilmiş tedavi yöntemidir. Bu tedavi yöntemi %100 başarılı sonuçlar sağlamaktadır.

Ben ülke dışına çıkmaktan korkuyorum diye düşünenler. Benim Kıbrıs’ta kimsem yok nasıl bulurum oralarda nerede kalırım diye endişelenmeyin. Doğuş Tüp Bebek Merkezi hastalarının tüm ihtiyaçlarını düşünmüş ve en uygun çözümleri sunmuştur. Geliş gidiş hizmetlerinden, servis hizmetlerine, konaklayacağınız mekanlardan, yeme içme ihtiyaçlarınıza kadar her şeyi sizin için planlayan Doğuş Tüp Bebek Merkezi sizlerin sadece tedaviye odaklanmanızı, başka hiçbir şeyi düşünmemenizi sağlamaktadır.

Bebek sahibi olamayan çiftler, birkaç aylık denemeden sonra tedavi yöntemine başvurmayın. Boşa para harcamayın. Öncelikle en az 1 yıl haftada en az 2 defa düzenli ilişkiye girin, eğer 35 yaşın üstünde iseniz 6 ay haftada en az 2 yıl düzenli ilişkiye girin. Buna rağmen hamilelik gerçekleşmemiş ise Doğuş Tüp Bebek Merkezine gelebilirsiniz.

Tüp Bebek Tedavisi için en uygun zaman adetin 2-3. Günleridir. Bu dönemde yumurta hücrelerinin yapısı daha iyi gözlemlenebilmektedir. Unutmamanız gereken bir husus da öyle para kazanmak için herkese aynı tedavi yöntemlerini uygulamak Doğuş Tüp Bebek Merkezi için kesinlikle söz konusu değildir. Gelen hastaların öncelikle muayeneleri yapılır ve tedaviye uygun olup olmadıkları değerlendirilir. Eğer tedaviye uygun olduğuna karar verilirse her hasta için ayrı planlamalar yapılır ve süreç hakkında hastaya ayrıntılı bilgi verilir.

Tüp Bebek tedavisi anneden alınan yumurta hücreleri ile baba adayından alınan spermlerin laboratuvar ortamında birleştirilerek döllenmesini sağlama, dölleme sonucunda embriyonun belli bir süre daha gelişimini takip ettikten sonra anne rahmine transfer sürecidir.

Tüm bu aşamalar en iyi şekilde planlanmalı ve gözlemlenmelidir. Umutlarınızı yitirmeyin. Bebek sahibi olmayı ne kadar çok istediğinizi bilen, size her konuda en iyi hizmeti sunan Doğuş Tüp Bebek Merkezi ile hayallerinize ulaşın. Geç kalmadan Doğuş Tüp Bebek Merkezi ile irtibata geçin. Ayrıntılı bilgi www.cyprusivf.netweb sitesinde.

adminadmin