Genel
Giriş Tarihi : 15-11-2017 09:02   Güncelleme : 15-11-2017 09:02

Dolgun Kirpikler İçin Manyetik Kirpik

Dolgun Kirpikler İçin Manyetik Kirpik

Dolgun Kirpikler İçin Manyetik Kirpik

Kadınlar için gözlerin önemi oldukça fazladır. Ve gözlerin güzelliğini ve bakışların anlamını ortaya çıkarak kirpiklerdir. Bir çok bayan kirpiklerinin seyrek olmasından, kısa ve hacimsiz olmasından oldukça şikayet etmektedirler. Çünkü kadınlar için karşısındaki insanı etkilemenin ve beğenilmenin en büyük etmenlerden birinin bakışları olduklarına inanmaktadırlar. Manyetik kirpik ile doğal hacimli ve uzun kirpiklerinizle artık insanları çok daha kolay etkileyebileceksiniz. Hem de bütçenizi sarsmayacak uygun fiyatlarla.

Manyetik Kirpik Nedir?

Ultra hafif, siyah ipekten imal edilmiş, üzerinde gözle görülemeyen milimetrik mıknatıslar bulunan alt ve üst kirpiklerden oluşan yeni nesil kirpiklere manyetik kirpik denmektedir. İpek oranının fazla olması ve mıknatısların dışarıdan asla fark edilememesi sonucu tamamen bir doğal görünüş sağlamaktadır. Siz söylemediğiniz takdirde kimse manyetik kirpik taktığınız asla anlayamayacaktır.

Manyetik Kirpik Çeşitleri

 Kirpiklerin hacim ve dolgunluk yoğunluğuna göre az, orta, çok ve ultra yoğun olmak üzere dört ayrı üretimi yapılarak satışa sunulmaktadır. Her birinin farklı yoğunlukları olduğu için farklı özelliklerdeki davetlerde ya da günlük yaşantınızda kullanabilirsiniz. Özellikle az ve orta yoğunluktaki manyetik kirpikler gündelik hayat için oldukça idealdir. Önemli davet ya da organizasyonlarda ise genellikle ultra yoğum mıknatıslı kirpikler daha çok tercih edilmektedir.

Manyetik Kirpik Özellikleri

Manyetik kirpik özellikleri şu şekilde sıralamak mümkündür. Kullanırken yapıştırıcıya asla ihtiyaç duyulmaz böylece zamandan oldukça tasarruf sağlanır ve doğallık korunur. 5 saniye de takılıp çıkarılabilir diğer ürünler hem tek başına takılıp çıkartılamazken hem de bunu için kuaföre girmek gerekmekteydi oysa şimdi çok kısa sürede tek başına takma ve çıkarma işlemini yapabilmektesiniz. Mıknatıslar gözle görülmez dışarıdan hiç kimse bunu fark etmediği için doğal bir görünüm sağlanmış olur. Hafif tasarıma sahiptir buda kullanan kişide bile fark edilmeyerek ergonomik ve rahat bir kullanım sağlar. 1 yıla kadar kullanılabilir bir üründür takma çıkarma anlamında ise 300 defaya kadar kullanılabilmektedir. Siyah fiber iplikten yapılmıştır doğal görünümün altında bu yatmaktadır. Manyetik kirpik fiyatını öğrenmek isteyenler ürünün 39 liradan satıldığını hatırlatalım.

Manyetik Kirpik Avantajları

Manyetik kirpikleri kullanması ve takması oldukça kolay ve basittir. Takmak ya da çıkarmak için yapıştırıcı veya herhangi başka bir ürüne ihtiyaç yoktur. Oldukça hafiftir bu da hem kullanım kolaylığı sağlar hem de sizi kullanırken asla rahatsız etmez. Oldukça güçlü bir manyetik sabitleme özelliği bulunduğu için takılan kirpikler göz etrafında asla kayma yapmaz ve şekli bozulmaz.

Takmak ya da çıkarmak için herhangi yapıştırıcı ya da başka bir etken madde kullanılmadığı için göz sağlığınıza asla zarar vermez. Günlük kullanım için son derece idealdir ve kullanımı için ekstra bir işlem gerekmez. Ürün ile beraber gelen solüsyon yardımı ile bu manyetik kirpikleri 5 saniye içerisinde temizlemek mümkündür.  Ve sağlığa zararlı en ufal bir madde içermediği için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Üstelik normalde kirpikle ilgili makyaj malzemeleri ve diğer takma kirpik ürünleri için bir sürü para harcarken mıknatıslı kirpik ürününü tanesi tanıtım fiyatı olarak 39 TL’den başlayan fiyatlardan alabilirsiniz.

adminadmin