Analiz
Giriş Tarihi : 27-07-2016 10:19   Güncelleme : 27-07-2016 10:19

Dört Katlı Piramit Planı

15 Temmuz gecesi yaşananlar dört katlı piramidin en altının en küçük parçasıydı.

Dört Katlı Piramit Planı

Darbe teşebbüsü gibi görünen hain kalkışma başarılı olsaydı yaklaşık olarak sırasıyla şunlar yaşanacaktı.

Piramidin birinci katı: 15 Temmuz’dan sonraki bir hafta içinde binden fazla insan infaz edilecek, yaklaşık 9 bin kişi hapishanelere atılacaktı. Bütün bu infaz ve hapis süreci intikam almak isteyen nefret dolu Fetullahçılara birer hediye gibi olacaktı ama asıl amaç büyük hamle yapıldığında ortaya çıkacak direnişi zayıflatmak. Buna askeri taktik olarak “savaş sahasını yumuşatma” deniyor.

Piramidin ikinci katı: Plana göre savaş sahası yumuşadıktan sonra, darbe günü Büyük Ada’da CIA’in güvenli evinde bekleyen CIA Woodrow Wilson Enstitüsü Ortadoğu Direktörü Prof. Henri Barkey devlet kademesinde uyuyan ajanlarına görev taksimi yapacaktı. Yapılan görev taksiminden sonra, DAEŞ, PKK Türkiye içine yayılacak ve Suriye’de prova ettikleri görevlerini icra edeceklerdi. Önü alınamaz kargaşa sırasında Henri Barkey görev verdiği devlet adamları, kurumların ilişkilerini çökertecek ve devlet kurumları birbirine düşman muamelesi yapmaya başlayacaklardı. Türkiye içinden çıkılamaz büyük bir kargaşaya sürüklenirken, eski ISAF Komutanı John F. Campbell komutasındaki ABD Ordusu ilk olarak Türkiye’nin Suriye sınırına ordu konuşlandıracaktı.

Piramidin üçüncü katı: ABD Ordusu’nun, Türkiye sınırına konuşlanması tamamlandıktan sonra iç kargaşa uluslararası müdahaleye gerekçe olacak şekilde aratılacaktı ve ADB öncülüğünde yabancı ordular Türkiye’ye giriş yapacaklardı. Bu planın birinci aşamasında “savaş sahasını yumuşatma” planı gereği öldürülen ve hapse atılan insanlar Anadolu’nun direnişini örgütleyecek ve yükseltecek kişiler olduğu için direnişin zayıf olacağı kabul edilecekti. Yabancı ordular Türkiye’ye girdikten sonra en az beş yıl kalacaklardı ve çoğunluğu İç Anadolu nüfusundan olmak üzere milyonlarca insanı öldüreceklerdi.

Piramidin dördüncü katı: Yaklaşık 2021 yılında nihayete erecek plana göre Kürdistan, Ermenistan, İstanbul Özerk Bölgesi ve Türkiye olmak üzere en az beşe bölünen yeni bir Türkiye ortaya çıkacaktı.  Fetullah Gülen İstanbul Özerk Bölgesi’nde, papalığa benzeyen bir unvanla oturacak sıradaki İslam ülkelerinin parçalanması devreye alınacaktı…

Erem Şentürk / Diriliş Postası

adminadmin