Güncel
Giriş Tarihi : 09-04-2015 21:00   Güncelleme : 09-04-2015 21:00

DOSTDER'den Atakum Belediye Başkanı Taşçı’ya ziyaret

SAMSUN (AA) - Dost Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (DOSTDER)  Başkanı Hüseyin Mutlu ve dernek yöneticileri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti

DOSTDER'den Atakum Belediye Başkanı Taşçı’ya ziyaret

SAMSUN (AA) - Dost Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (DOSTDER)  Başkanı Hüseyin Mutlu ve dernek yöneticileri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti.

Mutlu, özellikle gençlerin eğitimine son derece önem verdiklerini ve önemli projelerin hazırlığı içerisinde olduklarını belirtti.

Mutlu, "Gençlerimizin eğitimine büyük önem veriyoruz. Bu anlamda kapsamlı çalışmalarımız var. İnanıyorum ki alacağımız desteklerle daha geniş alanlarda, daha geniş bir kitleye ulaşacağız" diye konuştu.

Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aydın ve Koordinatör Selim Küçük’ün de katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşçı, "Gençleri kapsayan ve içerisinde eğitimin olduğu her adımın destekçisi oluruz. Bizim yönetim anlayışımız içerisinde ortak akılın önemi büyük. Sivil toplum kuruluşlarının gençlerin eğitimine ve kötü alışkanlıklara karşı farkındalıklarının oluşmasına sağlayacağı her katkıda biz de destek olmaya hazırız"  dedi.

adminadmin