Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-09-2019 13:11   Güncelleme : 21-09-2019 13:11

Dünya Temizlik Günü’nde Anlamlı Etkinlik

​VM Medical Park Samsun ve Liv Hospital Samsun hastaneleri çalışanları, Dünya Temizlik Günü çerçevesinde düzenlenen etkinliğe katılarak Mert Irmağı’nın çevresinde gönüllü temizlik yaptı.

Dünya Temizlik Günü’nde Anlamlı Etkinlik

Tüm dünyada bir temizlik hareketi olarak başlatılan 21 Eylül Dünya Temizlik Günü sosyal sorumluluk projesinde Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastaneleri de yerini aldı.

“Temiz Samsun, Temiz Türkiye, Temiz Dünya” parolasıyla 2018’de başlatılan çevre hareketinde yer alan Liv Hospital Samsun ve VM Medical Park Samsun Hastaneleri bu yıl bu anlamlı proje için seferber oldu. Liv ve VM Samsun Hastaneleri çalışanları Decathlon, İlkadım Belediyesi, Canik Belediyesi, TAKEV Okulları, Rotary Kulubü, Siyamder, Mustela, JCI, Samsunspor’un da katılım sağladığı etkinlikte tüm katılımcılarla birlikte yaşanılabilir bir dünya için el ele vererek çevre temizliği yaptı. 2007-2008 Futbol Okul Grubu Samsunsporlu küçük oyuncularla birlikte Samsunspor Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Ayşegül Özkaraduman ve Futbol Okulu Teknik Koordinatörü Ali Buçan da  etkinliğe katıldı. Bir araya gelen çevre bilinci yüksek markaların gönüllüleri, Piazza AVM yanındaki Mert Irmağı’nın çevresini temizledi. Toplanan çöpler, daha sonra İlkadım Belediyesi geri dönüşüm araçlarına teslim edildi.

 

adminadmin