Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-09-2018 14:42   Güncelleme : 26-09-2018 14:42

Dursun Gülenay: Bahçeli’ye Asla Hakaret Etmedim

Dursun Gülenay: Bahçeli’ye Asla Hakaret Etmedim

MHP Vezirköprü ilçe Başkanlığı görevini yürütürken zorla istifası istendiği iddia edilen Ahmet Özata tarafından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hakaret ettiği gerekçesiyle ilçe yönetim kurulundan çıkarılan Dursun Gülenay, karar defterinde tahribat yapıldığını iddia etti.

BAHÇELİ’YE HAKARET ETTİ

Ahmet Özata’nın görevden alınarak yerine yine partiden ve yönetim kurulu üyeliğinden atıldığı iddia edilen Dursun Gülenay ilçe başkanı oldu. Eski Başkan Özata, Dursun Gülenay’ın yönetim kurulu toplantılarına gelmediği ve Devlet Bahçeli’ye hakaret ettiği gerekçesiyle yönetim kurulu toplantısında alınan karar ile üyelikten çıkarıldığı öne sürüldü.

BAHÇELİ’YE ASLA HAKARET ETMEDİM

MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Dursun Gülenay, Devlet Bahçeli’ye asla hakaret etmediğini belirterek, “O tarihte istifa etme nedenim ve gerekçem genel merkezimiz tarafından görevden alınan eski ilçe başkanı Ahmet Özata ile yaşadığımız yönetimsel ve kişisel sorunlardır” dedi.

KARAR DEFTERİ ÇALINDI İDDİASI

Ahmet Özata’nın istifa etmesinin ardından kara defterini teslim etmeden, eski alınan kararlar üzerinde tahrifat yaparak kararları değiştirdiğini iddia eden Gülenay, “ilçe yönetimimiz tarafından daha önce ki tarihlerde yeni karar defteri ve mühür alarak yönetim kararı ile de eski karar defterinin kayıp olduğuna dair karar alınmış ve yeni karar defteri onaylatılmıştır. Kaybolan karar defterinde daha önce şahsım ve birkaç yönetici arkadaşın istifası ile ilgili alınmış karar üzerinde tahrifat ve çıplak gözle bile ilk bakışta anlaşılabilecek bir şekilde eklemeler yapılarak  24.09.2018 tarihinde asılsız bir haber olarak yayınlanmıştır” dedi.

Çalındığı iddia edilen kara defterinin, Dursun Gülenay'ın görevden ihracını gösterir sayfa:

Kaynak: gercektaraf.com

 

 

adminadmin