Genel
Giriş Tarihi : 22-06-2020 19:10   Güncelleme : 22-06-2020 19:10

Duvar ve Zeminlerde Eşsiz Tasarımlarla Seramik Kaplamalar

Nefes kesen banyo ve mutfaklardaki duvar motiflerinin görünümleri ne kadar özel ve güzel olduğunu çoğu insan gibi siz de fark ediyor musunuz... Lüks bir mekâna gidildiğinde duvarlardaki desenler, özel motifler ve gerçekten de harcanan iş gücünü hayal ettiğinizde, özenilerek yapılmış ve çok gelişmiş bir tarza sahip olunan mekân içi fikirlerle donatılmış olduğunu görebiliyorsunuz. Günümüz şartlarında ufak dokunuşlarla birlikte bambaşka renklerde harikulade zemin veya duvarlarda seramik kaplama fikirlerine katılabilirsiniz.

Duvar ve Zeminlerde Eşsiz Tasarımlarla Seramik Kaplamalar

Eviniz, iş yeriniz, ofis veya restoran gibi bir işletmeniz için siz de özel bir seri ile birlikte seramik kaplama yaptırarak, yüzeylerdeki değişiklikler ile hiçbir şekilde mobilya değişimine gitmeden dekor olarak ortamın havasını bir anda değiştirebilirsiniz. Parlak görünümlerle beraber yüzey seçeneklerinde yapacağınız işletmenizin sektörüne ait gelişim çeşitleri en iyi şekilde özel seçenekler sunarken, hayalinizdeki desenlerle de seramik duvar kaplamaları yapabilirsiniz.

 

Zeminlere Özel Seramik Kaplama Modelleri

Seramik yapısıyla beraber istediğiniz her zaman renkli, sade, desenli ve daha fazla modern yapısındaki tasarımlarla zeminlere özel olarak seramik kaplamaları değerlendirebilirsiniz. Üzerinde yoğun mesailerle çalışılmış birçok eşsiz tasarımlarla birlikte şah eser olarak sunulacak birçok görünümü zeminlerinize yakışır biçimde yaptırabilirsiniz. Şık aksesuarlarınızla birlikte dokusu mermer olan hem parlak ve şık görünüm kazandıracağınız hem de tek renkli bir seçim ile şıklığı temsil edebilecek seviyelerde zeminlerde farklı havalar oluşturabileceksiniz…

 

Şıklığı, parlak yüzeydeki görünümüyle havalı gri rengini siz istedikten sonra https://www.egemmozaik.com/ yapıyor olacaktır. Bahçe katı evlerde özel zeminler kullanılarak doğal formunu bozmadan başarılı dekoratif seçenekleri sayesinde de fil dişi, kahve, ceviz veya gri tonlarındaki renklerle birlikte dokuya hâkim olacak hayal dünyanıza yardımcı en iyi renkleri değerlendirebilirsiniz.

 

Yaşam alanlarınızın bütünüyle farklı bir görünüm kazanımı için en doğru tasarımların seçimiyle beraber her geçen gün daha iyi ve yenilikçi renklerle, iç dünyanıza yakışır yaşam alanları yaratabilirsiniz. İster mutfak, banyo gibi ev alanlarının tamamında isterseniz de hotel, sauna, hamam, restoran vb. ticari alanlarda birçok özel seramik kaplama yaptırabilirsiniz. Duvarlarda, zeminlerde doğal temayı bozmadan harikulade seçimlerle özel seramik serileri seçmek mümkün oluyor.

 

Vintage havaları getirmeye, bahar havasını salon veya odalarda olduğu kadar işletmelerinizde de hissettirmeye ne dersiniz? İnsanların genel anlamda hoşlanacağı, birçok insana hitap eden, kaliteli tercihlerde bulunacağınız iki farklı yüzeyli seramik kaplamalar, evlerinize veya iş yerlerinize çok yakışacaktır. Bu konuda el işçiliğiyle birlikte Türkiye'de adından söz ettiren Egem Mozaik ile en iyi seramik çeşitlerine ve özel serilere ulaşabilirsiniz.

 

Farklı model seçimleri konusunda fikir danışmanlığı alabileceğiniz hem zemin hem de duvarlarda takım seramik kaplamalarla yepyeni bir seriyi kendiniz için yaptırabileceğiniz bir yapı tercih edebilirsiniz. Eğer evlerinizde istiyorsanız mutfak veya banyolarınızda, tezgah altlarında da mozaik seramik serilerini tercih edebilirsiniz. Doğru firma tercihi sonrasında en akıllı kararı da ortak akıl ile almak her zaman mümkün olacaktır.

Recep YAZGANRecep YAZGAN