Güncel
Giriş Tarihi : 17-06-2015 17:30   Güncelleme : 17-06-2015 17:30

Düzce Belediyesi'ne hizmet araçları alımı

DÜZCE (AA) - Düzce Belediyesi tarafından belediyecilik hizmetlerinde kullanmak üzere yeni araçların alındığı bildirildi

Düzce Belediyesi'ne hizmet araçları alımı

DÜZCE (AA) - Düzce Belediyesi tarafından belediyecilik hizmetlerinde kullanmak üzere yeni araçların alındığı bildirildi. 

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye şirketlerinden Yeypaş AŞ için iki yeni iş makinesinin alımı gerçekleştirildi. 

Leasing yöntemi ile alımı gerçekleşen araçların hizmete giriş törenine Düzce Valisi Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, belediye başkan yardımcıları ile bazı belediye meclis üyeleri katıldı. 

- İlaçlama makinesi alımı

Düzce Belediyesi haşere ilaçlama faaliyetlerinde kullanılmak üzere makine alımı ihalesi gerçekleştirecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yaz mevsiminin gelmesiyle haşerelere karşı ilaçlama faaliyetlerinin arttığı belirtildi. 

Açıklamada, ilaçlama faaliyetlerinin aksamaması adına yeni makine alımı yapılacağı anımsatılarak şunlar kaydedildi:

"Sivrisinek ve diğer haşerelere karşı yeni ilaçlama aracı için ihale açıldı. İlaçlama çalışmalarının tamamı belediye imkanları ile yapılacak. Veteriner Müdürlüğü ekiplerince talep edilen ilaçlama makinesinin motoru en az 35 HP gücünde ve 4 zamanlı çalışacak, püskürtme sistemi ise farklı şekillerde kullanılabilecek şekilde mist blower, ulv ve soğuk sisleme sistemine uygun olacak." 

adminadmin