Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-03-2017 15:14   Güncelleme : 21-03-2017 15:14

Ege Uğurlu Geliyor

Ege bölgesi takımları bize uğurlu geliyor. Genelde ege bölgesi takımlarına karşı deplasmanlarda bile yıllardır üstünlük kurabiliyoruz.

Ege Uğurlu Geliyor

Altınordu’yu da iyi bir oyun sonucu net bir skorla yendik.

Kone’nin iyi oyunu ve Göksu’nun sabırları zorlayan suskunluğunun son buluşu bizim adımıza sevindirici bir durumdu.

Genelde oyuncularla ilgili olumsuz bir şey yazıp moral bozmak istemediğim için Göksu’yla ilgili de bir şey yazmamıştım Osman hoca ona çok güvenmişti ki her maç onbirde başlıyordu.

Göksu bu maçta ki gibi oynarsa bize çok katkı verecektir.

Artık Göksu’dan Altınordu maçındaki performansı bekliyoruz.

Samsunspor’un küme düşeceğine hiç ihtimal vermemiştim bu aşkın kahramanı sensin kampanyasının tanıtım gecesine giderken radyoda, o an yayınlanan bir spor programında bir spor gazetesinin köşe yazarı “Samsunspor’un yukarılara çıkabileceğine ihtimal vermiyorum” dedi. O an içim cızz etti. İlk defa orada korktum ama bunu kimseyle paylaşmadım.

O gece ki program çok coşkuluydu futbol kültürü olan bir şehir adeta küllerinden yeniden doğuyordu,

O muhteşem gece dirilişin sanki habercisiydi.

O geceyi salonun en yüksek yerinden üzgün ve kaygılı bir şekilde izledim salon boşaldığı halde gitmek zor gelmişti bana.

Gerçekten de biz Samsunlu olduğumuz için ümidimizi koruyor, kötü durumu göremiyor olabilirdik. Ama o gecenin etkisiyle hem takıma güven geldi hem de takımı destekleyen taraftar sayısında ciddi bir artış oldu. Bu aşkın kahramanı sensin projesinin fikir sahibi ve projenin yürütülmesine yardımcı olan Atakum belediye başkanımız İshak Taşçı beye tekrar teşekkür ediyorum.

Gerçekten bu proje Samsun’un ve Samsunspor’un çehresini değiştirdi ve şehir kenetlendi, bütünleşti.

4 hafta önce Mersin, Bandırma ve Antep belediye düşer diye yazmıştım sıralama dediğim gibi oldu. Geçen hafta Antep’i yenebilsek daha rahat olacaktık fakat yenemedik.

Mersin beklentimin üzerinde bir performans sergiliyor bakalım kurtuluşlarına yetecek mi bu durum.

Yine de her şey bitmiş değil, hem küme hattı için hem play-off için durum değişir.

Bütün maçları kazanırsak süper lige çıkarız bütün maçları kaybedersek küme düşeriz ama artık küme düşme ihtimalimiz Süper Lige çıkma ihtimalimizden daha düşük.

Bu hafta milli maç arası var aslında bu hızla devam etsek daha iyiydi ama olsun biz şuan bu ligin en iyi takımlarından biriyiz Balıkesir maçını dolu tribünler önünde kazanacağımızı ümit ediyorum ama yine de herkes çok dikkatli olmalı uyarısını da yapmadan geçemeyeceğim.

Adnan ÖZ

adminadmin