Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-12-2018 09:56   Güncelleme : 17-12-2018 09:56

Eğitim Bir Sen Samsun 1 ve 2 Nolu Şube Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yapıldı

Eğitim Bir Sen Samsun 1 ve 2 Nolu Şube Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Yapıldı

Ömer Halisdemir Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Eğitim Bir-Sen Genel  Başkan Yardımcısı Mithat Sevin ve  1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız ,2 Nolu Şube Başkanı Teyfik Yılmaz Demir, şube başkan yardımcıları, İHH Samsun Şube Başkanı Hüseyin Mutlu, 1 Nolu Şube Hanım Komisyon Başkanı Sevil Hıraoğlu ,2 Nolu Şube Hanım Komisyon Başkanı Dr. Melek Özkaplan ve 18 İlçe yönetimleri ve delegeleri katıldı. 

Seçim süreci ile ilgili olarak '' Saflarımızı sıkılaştırdık heyecanımızı tazeledik 4 aylık rekabet bitti şimdi 4 yıllık refakat döneminin başladı '' dedi. Ve yeni dönemde hız kesmeden hizmete devam edeceklerini ve  üyelerinin her türlü sorununu çözmeye çalışacaklarını ifade etti.

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Teyfik Yılmaz Demir konuşmasında :
‘’2 nolu şube olarak akademisyenlerin ve KYK personellerinin sorunlarının takipçisi ve çözümü İçin çaba sarf edeceklerini ifade etti’’

Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mithat Sevin konuşmasında  ; Dönem dönem yaşadıkları zorlukları ve bu zorluklarla adeta bir aile dayanışması içinde başa çıktıklarını , üyelerden gelen talep ve istekler arzusunda gerçekleştirecekleri projeleri ve gerçekleştirmekte oldukları projeler hakkında bilgi verdi. Konuşmasının sonunda Samsun 1. Şube Başkanı Hamdi Yıldız tarafından kendisine hediye takdim edildi.

İHH Samsun Şube Başkanı Hüseyin Mutlu İHH’nın  ‘Geleceğin iyiliksever Türkiye'sini bugünden inşa etmek üzere uyguladıkları"Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var - İyilikte Yarışan Sınıflar" projelerini eğitim ve öğretim yılında da 81 ilde kapsamını genişleterek devam edeceklerini belirtti.

Teşkilat sekreteryalarının kendi aralarında yaptıkları değerlendirme toplantıları ile program sona erdi.

 

adminadmin