Eğitim
Giriş Tarihi : 25-06-2020 13:47   Güncelleme : 25-06-2020 13:47

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı!

Eğitimciler Birliği Sendikası Samsun 2 No’lu Şubesi Olağan Şube Divan Kurulu toplantısını sendika şube merkezimiz olan Yeniden Diriliş Kitap Kafede Şube Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı!

Toplantıya Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da telekonferans ile katıldı.

Toplantıda konuşan Yalçın, Küresel Salgın döneminde Memur-Sen teşkilatları olarak yüklendikleri görevler hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı, vefa destek gruplarının başarılarının hiç de küçümsenmeyecek bir derecede olduğunu söyledi.

Emeğin ve emekçinin tüm dünyada aynı olduğu, her ne kadar dil, din ve ten rengi farklılığı olsa da, ter renginin bir olduğu da sözlerine ekleyen Yalçın, gözyaşı renginin de bir olduğu ve bu nedenle Memur-Sen Konfederasyonunun tüm kolları ile mazlumlarının yanında olduğunun altını çizdi.

Daha sonra söz alan Eğitim Bir Sen Samsun 2 No’lu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir, özellikle Üniversitelerde görevli üyelerin sorunları üzerine kısa bir brifing verip, adeta üniversitelerde kangrene dönen Açık Öğretim sınavlarında İdari personelin görev alamaması, Yardımcı Hizmetli Personellerin sorunları ve Görevde Yükselme sınavları hakkında bir çalışma talep etti.

Recep YAZGANRecep YAZGAN