Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-11-2018 11:39   Güncelleme : 28-11-2018 11:39

Eğitim-Bir-Sen Samsun 2 Nolu Şube yönetiminden Rektör Bilgiç’e ziyaret!

Eğitim-Bir-Sen Samsun 2 Nolu Şube yönetiminden Rektör Bilgiç’e ziyaret!

Eğitimciler Birliği Sendikası Eğitim-Bir-Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanlığına seçilen Tevfik Yılmaz Demir ve beraberindeki yeni yönetim kurulu, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette, yapılan seçimle birlikte göreve başlayan yeni Başkan Tevfik Yılmaz Demir, kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şube Başkanlığının sendikal faaliyetleri ve geleceğe dair planlarını Rektör Bilgiç’le paylaşırken Üniversitenin gelişim ve ilerlemesine hizmet edecek yapıcı ve çözüm odaklı bir anlayışla görevlerini ifa edeceklerini belirtti.

Konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür eden Rektör Bilgiç ise göreve geldikleri günden bu yana tüm çalışanların hak ve hukuklarını koruyup gözeten ve hakkaniyeti esas alan bir yaklaşımla hareket ettiklerine, çalışma barışının tesisi adına hassasiyet gösterdiklerine işaret ederek Üniversitenin bütün bileşenleriyle bu süreç ve ivme doğrultusunda yoluna devam edeceğini dile getirdi.

Yeni Şube Başkanı Demir ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Rektör Bilgiç, akademik ve idari personelin Üniversiteye olan bağlılık ve aidiyetinin OMÜ’nün arzulanan hedeflere ulaşmasında belirleyici olacağını vurguladı.

Rektör Bilgiç ziyaretinin ardından OMÜ Rektör Yardımcısı Mehmet Kuran ve OMÜ Genel Sekreteri Menderes Kabadayı’yı da ziyaret eden Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube yönetimi ziyaretlerin ardından birer hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

adminadmin