Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-05-2019 08:55   Güncelleme : 03-05-2019 09:08

Eğitim Bir Sen Samsun 2 No'lu Şubesi İş Yeri Temsilcileri Kurum İdari Kurul Öncesi Toplantısı Yapıldı!

Eğitim Bir Sen Samsun 2 No'lu Şubesi İş Yeri Temsilcileri Kurum İdari Kurul Öncesi Toplantısı Yapıldı!

Eğitim Bir Sen Samsun 2 No'lu Şubesi faaliyet alanı içerisinde yer alan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Üniversitesi ve Kredi Yurtlar Kurumu ile gerçekleştireceği Kurum İdari Kurulları öncesinde İş Yeri Temsilcileri ile Samsun Öğretmen Evi Toplantı salonunda bir araya geldi.

Üyelerin çalışma ortamında karşılaştıkları sorunları masaya yatırıldığı toplantı sonucunun çok olumlu geçtiğine değinen Şube Başkanı Tevfik Yılmaz DEMİR. Bu şekilde toplantılarımız devam edecektir, üyelerimiz ile bir araya geldiğimiz bu toplantıların verimli olacağı inancındayım dedi.

Daha sonra DEMİR; Bizler kurumlarda çalışan personellerimizi temsil ediyoruz, onların sorunlarını dinleyip Yönetim kademeleri ile Kurum İdari Kurullarında bir araya gelip ortak paydada buluşup sorunları çözeceğimiz kanısındayım. Bu konuda sendikamızın çalışma alanını kapsayan kurumlar gayet ilgili davranmaktadır, bunun en belirgin örneğini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Genel Sekreteri Sayın Menderes KABADAYI toplantımıza Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa ÇAYIROĞLU’nu göndererek göstermiştir diyerek sözlerini bitirdi.

Ayrıca toplantı sonunda Eğitim Bir Sen Samsun 2 No'lu Şubesi üyelerinden sahada en iyi çalışan İki iş yeri temsilcilerine ödülleri takdim edildi.

adminadmin