Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-10-2019 13:22   Güncelleme : 08-10-2019 13:22

EHAD’dan “Ticaret Ahlakı” Konferansı

Evrensel Hafızlar Derneğinden ahlak konferansı. Evrensel Hafızlar Derneği Samsun Şubesi “İslamda Ticaret Ahlakı” konulu konferans düzenliyor.

EHAD’dan “Ticaret Ahlakı” Konferansı

Ticaret ahlakı masaya yatırılıyor. Evrensel Hafızlar Derneği Samsun Şubesi dinimizin ticarete bakışını “İslamda Ticaret Ahlakı” konulu konferansla masaya yatırıyor. Konuşmacı olarak İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ve yurt dışından İGMG adına ilahiyatçı Ali Börek’in katılacağı konferansta, Beştepe Millet Camii İmam Hatibi Adem Kemaneci’de program öncesi Kuran-ı Kerim tilaveti icra edecek.

BEŞTEPE MİLLET CAMİİ İMAM HATİBİ SAMSUNA GELİYOR

Evrensel Hafızlar Derneği Samsun Şubesi tarafından düzenlenen “İslamda Ticaret Ahlakı” konulu konferans öncesi ünlü hafız, Beştepe Millet Camii İmam Hatibi Adem Kemaneci tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti icra edilecek. Şube başkanı Selami Arslan, Ehad olarak önemli bir kültürel faaliyet düzenlediklerini, hem konu hem de konuklar açısından baktığımız da halkımıza önemli bir hizmet sunmuş olacağız dedi.

Selami Arslan, Peygamberimizin rızkın onda dokuzunun ticarette olduğunu bildirdiğini bu nedenle son derece önemli bir konuyu, İslami bakış açısıyla masaya yatıracaklarını söyledi. Başkasına muhtaç olmadan kendi eliyle kazanmanın da dinimiz tarafından tavsiye edildiğini belirten Arslan; bu nokta da helal kazancın, faizsiz kazancın, alın teriyle kazancın öneminin katılımcılar tarafından başta iş insanlarımıza, esnaflarımıza ve halkımıza aktarılacağını söyledi.

Canik Belediyesi, Emine-Arslan Özdemir İslami İlimler Vakfı ve İGMG tarafından da desteklenen konferans, Canik Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek konferans salonun da, 9 Ekim Çarşamba günü akşam namazına müteakip icra edilecek. Evrensel Hafızlar Derneği Samsun Şube Başkanı Selami Arslan destek veren kurumlara teşekkür ederek, başta iş dünyası ve esnaflarımız olmak üzere tüm halkımızı bu anlamlı ve önemli konferansa davet ettiklerini söyledi.

adminadmin