Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-04-2017 14:18   Güncelleme : 28-04-2017 14:18

Ehad’tan Medeniyet Konferansı

Evrensel Hafızlar Derneği Samsun Şubesi Dünya Hafızlar Haftası münasebetiyle konferans düzenliyor. “Yeniden Merhamet Medeniyeti” konulu konferansa konuşmacı olarak Süleyman Akyüz Hocaefendi katılırken, Kuran-ı Kerim Tilaveti için de Kurra Hafız İshak Danış Samsunlularla buluşacak.

Ehad’tan Medeniyet Konferansı

Evrensel Hafızlar Derneği Samsun Şubesinin Dünya Hafızlar Haftası nedeniyle düzenlediği konferans Büyükşehir Belediyesine ait Şehit Ömer Halis Demir Salonunda haftasonu (30 Nisan Pazar / Saat 20.00) yapılacak. 

HAFIZ İSHAK DANIŞ SAMSUN’DA

Dünyaca ünlü Hafız İshak Danış Samsun’a geliyor. Kasımpaşa Büyük Piyale Paşa Camii İmam Hatibi Kurra Hafız İshak Danış Evrensel Hafızlar Derneği Samsun Şubesinin daveti üzerine Samsunlularla buluşuyor.  Dünya Hafızlar Haftası nedeniyle EHAD Samsun Şubesi tarafından düzenlenen “Yeniden Merhamet Medeniyeti” konulu konferans öncesi Samsunlularla buluşacak olan İshak Danış’ın davetlilere Kuran ziyafeti sunması bekleniyor.

Konu ile ilgili EHAD Samsun Şube Başkanı Hafız Dr. Selami Arslan gazetemize şu açıklamayı yaptı: “EHAD tarafından üç ayların başlangıcı Recep ayının ilk haftasını Dünya Hafızlar Haftası olarak kutlamaktayız. Önümüzdeki Pazar günü, akşam namazına müteakip Büyükşehir Belediyemize ait Şehit Ömer Halis Demir  ( Cumhuriyet Meydanı - Eski Büyük Otel) salonunda düzenleyeceğimiz “Yeniden Merhamet Medeniyeti” konulu konferansımıza konuşmacı olarak Süleyman Akyüz Hocamız katılacaklardır. Bir buhran dönemi yaşayan dünyanın rahmet peygamberinin getirdiği mesajlar doğrultusunda yeniden İslam Medeniyetini inşa etmekten başka kurtuluş reçetesinin olmadığı her gün biraz daha netleşmektedir. Bu vesileyle Hafız İshak Danış hocamız Kuran tilavetiyle gönüllerimize seslenirken, Süleyman Akyüz Hocamız da o ilahi mesajın taşıdığı mana ile bizleri aydınlatacaktır.  Ben tüm halkımızı bu anlamlı konferansımıza davet ederken, ayrıca konferansımızın düzenlenmesinde bizlerden desteğini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere İlkadım Ve Atakum Belediye Başkanlarımız ile esnaflarımıza da şükranlarımı sunuyorum.”

adminadmin