Spor
Giriş Tarihi : 08-04-2014 10:12   Güncelleme : 08-04-2014 10:12

EKONOMİK KONUDA OLUMSUZLUKLAR YAŞIYORUZ

PTT 1. Lig’in 34. haftasında oynanan Samsunspor-Mersin İdmanyurdu maçı 3-3 sona erdi. Maçın ardından her iki teknik adam ve oyuncular maçı değerlendirdi.

EKONOMİK KONUDA OLUMSUZLUKLAR YAŞIYORUZ
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, oyuncularını kutlayarak, "Bugün bu maçı kazanmak için her şeyimizi ortaya koymaya çalıştık. Şuana kadar yapmış oldukları mücadele ve alınan puan bana göre çok başarılı bir grafik çizdik. 17 maçtır kaybetmeyen bir takım. Matematiksel olarak ilk 2 için şansımız vardı ama burada bu maçı kazanamadığımız için üzülüyorum. Ama her şey bitmedi. İlk 6’ya girmek de önemliydi. Bu kadar olumsuzluklara rağmen bu takımın konsantre olması çok önemli. Ne olursa olsun bu mücadeleye saygı duymak gerekiyor. Samsunspor yoluna sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Bize destek gerekiyor. Bu destek bizi daha iyi motive eder. Bu fırsatı Samsunspor bir daha bulamayabilir. Onun için bunu herkesin sahiplenmesini istiyorum. Ekonomik konuda çok olumsuzluklar yaşıyoruz. Bunu çözmek gerekir çözülmesi gerekir. Bu da bize yansıyor” açıklamasında bulundu.

Maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten Samsunsporlu oyuncu Şaban Özel, “Bu maçı kesinlikle kazanmak için çıkmıştık. Beraberlik bize çok yaramadı. Bundan sonra inşallah Play-off’dan çıkmaya çalışacağız” diye konuştu.

Maçta çok geri çekildiklerini ifade eden Samsunsporlu oyuncu Turgay Gölbaşı, “Güzel bir maç oldu. Son dakikalarda biraz daha akıllı olmamız gerekiyordu. Çok geri çekildik. Sonuna kadar ilk 2’yi kovalayacağız” şeklinde konuştu.
 
MERSİN İDMANYURDU CEPHESİ

Taraftara keyifli bir 90 dakika izlettiklerini belirten Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “Oyun gitti geldi derken, 88 dakikada gol geldi ve berabere bitti. Beraberlik iki takımında işine yaramadı. İnşallah Samsun ile biz Play-off’da karşılaşırız. Bireysel hataları yapmamak lazım. Bugün alınmış 1 puan bizi mutlu etmiyor. Berkan ve Gökhan oyuna girdikten sonra oyuna iyi bir tempo getirdi. Sonuç olarak televizyon başında kendi seyircilerimizi ve burada da Samsunlu seyircileri heyecanlandırdık” dedi.

Alınan 1 puanın önemli olduğuna değinen Mersin İdmanyurdu oyuncu Sinan Kaloğlu, “İzleyenler zevkli bir karşılaşma oldu. 2-1’i yakaladıktan sonra gol yemeseydik daha farklı bir sonuç olurdu. Neticesinde 1 puanda önemli” şeklinde konuştu.

Maçta kazananın taraftar olduğunun altını çizen Mersin İdmanyurdu oyuncu Nurullah Kaya, “Seyir zevki adına güzel bir maç oldu. Play-off şansımız devam ediyor. İki takım adına da iyi bir mücadele oldu. Kazanan taraftar oldu” şeklinde konuştu.
adminadmin