Analiz
Giriş Tarihi : 06-11-2013 11:27   Güncelleme : 06-11-2013 11:27

EL ÖPENLERİN ÇOK OLSUN

KAVRAZ'IN KOZU, EKONOMİ PROJELERİ

EL ÖPENLERİN ÇOK OLSUN
AK Parti Canik Belediye Başkan Aday Adayı Tülay Kavraz, ilçede esnaf ziyaretinde bulundu, pazar yerinde üreticilerle dertleşti, "Ekonomik sıkıntılarından arınmış bir Canik için yola çıktık" dedi
 
AK Parti'den Canik Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Tülay Kavraz, "Ekonomik sıkıntılarından arınmış bir Canik için mücadele edeceğim" dedi.
 
PAZAR YERİNDE BÜYÜK İLGİ
Tülay Kavraz, seçim çalışmaları kapsamında dün ilçede esnaf ziyaretinde bulundu, ardından Belediyeevleri Mahallesi'nde kurulan Salı Pazarı'nda üretici ve vatandaşlarla dertleşti. Kavraz, özellikle pazar yerinde satıcılar ve vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. AK Parti'nin tek kadın adayına seçim yarışında başarı dileyen satıcılar, "Bu genç yaşta, kadın başınıza siyaset gibi çok zorlu bir yolu tercih etmeniz, cesaret işi. Sizi kutluyor, bu zorlu yolda başarı diliyoruz" dediler.
 
YENİ YATIRIMLAR GELECEK
Kendisine gösterilen ilgiyle moral bulan Tülay Kavraz da, yaptığı açıklamalarda, özellikle ekonomi ve istihdama yönelik çalışmalara büyük önem verdiğini, bu yönde önemli projelere imza atacaklarını söyledi. Kavraz, "Canik, geride bırakılan 5-10 yılda Samsun'un en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi oldu. Bu da tüm gözlerin Canik'e çevrilmesine yol açtı. Modernleşen Canik'in bu büyük gelişimine katkı sağlayacak, özellikle de ekonomik ve sosyal kalkınmasını hızlandıracak projelerimizle geliyoruz. İlçemize yeni yatırımların gelmesi için gerekli altyapı sağlanacak, iş dünyasına bu yönde rehber edilecek. Ekonomik sıkıntılarından arınmış bir Canik için mücadele edeceğime söz veriyorum" dedi.
 
adminadmin