Genel
Giriş Tarihi : 04-06-2018 10:24   Güncelleme : 04-06-2018 10:24

Elektrik Malzemelerinin E-Ticaret Sitesi: Elektimo.com

Elektrik malzemeleri konusunda her ihtiyacı karşılayan e-ticaret sitesi Elektimo.com, güvenilir, müşteri odaklı elektrik ve elektronik ürün satışında dikkat çekiyor. Elektrik malzemeleri, elektronik ürünleri ve yedek parçalarının e-ticaret sitesi Elektimo.com; anahtar ve priz çeşitleri, elektrikli ev aletleri ve öğrenciler için elektrik malzemeleri ihtiyaçlarını karşılıyor.

Elektrik Malzemelerinin E-Ticaret Sitesi: Elektimo.com

Aydınlatmada en çok tercih edilen tasarruflu led ampül çeşitleri, kaynak işlerinin baş ekipmanları ısı ayarlı havya istasyonu, kalem havya ve lehim teli çeşitlerinde alanında uzman markaların ürünlerine yer veren Elektimo, enerji tasarruflu ampuller konusunda da geniş bir yelpazede ürün seçenekleri sunuyor. Elektimo.com web sitesinin enerji tasarruflu ampul çeşitleri arasında 8W ve 24 W güç aralığında her ihtiyaca uygun ampul modelini bulabilmek mümkün. Elektrik ve aydınlatma konusunda her ihtiyacınızı karşılayacak dekoratif, yeni nesil uygun fiyatlı aydınlatma ürünlerini bulabileceğiniz Elektimo.com web sitesinin “Aydınlatma” kategorisinde ampuller, ışıldak ve fenerler, panel ve armatürler, sensörler olmak üzere 4 farklı kategoride yer verdiğimiz aydınlatma ürünleri arasında halojen ampuller, led aydınlatma ürünleri, tasarruflu led ampul çeşitleri, ledli şarjlı el feneri, ledli şarjlı ışıldak çeşitleri, ev aydınlatma ürünleri, led armatürler ve led spotlar, sıva altı ve sıva üstü sensör çeşitleri bulabilirsiniz.

Elektimo.com web sitesinde, öğrencilerin el becerilerini ve mesleki gelişimlerini destekleyici elektrik malzemelerine de yer veriliyor. Özellikle lehimsiz devre kurma tahtası, mini deney motoru, havya sehpa altlığı, lehim pastası, lehim işlerini kolaylaştıran tüp lehim teli, tüm akım sürecini izlemeye yarayan elektrik deney seti, öğrencilerin ve elektronikçilerin devre elemanlarını bakır plaket üzerine lehimleyerek istenilen elektronik devreyi kurmalarını sağlayan delikli bakır plaket ve kalem havya gibi okul ödevlerinde ve deneylerde en çok tercih edilen elektrik malzemeleri Elektimo.com web sitesinden satın alınabiliyor.

İhtiyacınız olan elektrik malzemeleri için hemen www.elektimo.com web sitesini ziyaret edin, hızlı ve uygun fiyatlı alışverişin keyfini çıkarın.

adminadmin