Genel
Giriş Tarihi : 15-02-2019 12:02   Güncelleme : 15-02-2019 12:02

En Keyifli Kıbrıs Seyahatleri İçin En Konforlu Hizmet

​Kıbrıs’a yaptığınız ziyaretlerde havalimanından otele geçerken bir araca ihtiyaç duyarsınız. Havalimanın kente olan uzaklığından dolayı herhangi bir araç kullanmadan otele varmak neredeyse imkansızdır.

En Keyifli Kıbrıs Seyahatleri İçin En Konforlu Hizmet

Bu nedenle havalimanından otele kadar olan transfer işleminizde bir araca ihtiyaç duyarsınız. Havalimanından tuttuğunuz bir taksi otelinize kadar olan yolda taksi ücreti çok fazla olabilir. Yüksek fiyatla ve konforsuz bir transfer işlemi hiç cazip gelmeyeceği gibi havalimanından kalkan otobüsler de bu gruba dahil oluyor.

Kıbrıs’a Yapacağınız Seyahatlerde Transfer Sorunu Yaşamazsınız

Tatil yapmak ve iş seyahatlerinde bulunmak isteyenlerin yola çıkmadan dahi ayarlayabilecekleri transfer aracı bulunmaktadır. Kıbrıs Tatil Transfer ekibi ile iletişime geçip hangi havalimanına ineceğiniz, uçağınızın seferler ve gideceğiniz otel bilgisini sağladığınız takdirde firma tarafından her bir müşteriye özel VIP özel araçlar hizmete sunulur. Uçağınızın inmesinden önce havalimanında yerini alan özel araçlar sizlerin tanıyabilmesi için adınız ve soyadınızın yazılı olduğu kartlar ile havalimanında yerlerini alırlar. Araçların içerisinde ihtiyacınız olabilecek her malzeme bulunmaktadır ve başka kimse ile aracınızı paylaşmak durumunda kalmazsınız.

Yalnızca siz ve sevdikleriniz size tahsis edilen aracın içinde bulunabilir. Şirketin kuruluş amacı güvenli, konforlu ve üstün hizmet felsefesiyle, güler yüzlü hizmet sunmaktır. Bundan dolayı hiçbir sorun yaşamazsınız. Alanında uzman olan kadrosuyla hizmet vermesi sebebiyle transfer işleminin keyfini çıkarırsınız. Araç şoförleri birkaç dil bilen ve özel sürüş eğitimlerinden geçmiş şoförlerdir. İnternet üzerinden kolayca iletişim kurabileceğiniz Kıbrıs Tatil Transfer ekibi ile ek olarak arzularınız istekleriniz olduğunda rahatça belirtebilir ve Kıbrıs havaalanı transfer hizmeti alabilirsiniz. Hizmet kalitesine çok önem veren firma bu konuda her isteğinizi karşılamaya yönelik çalışmalarda bulunacaklardır.

Kıbrıs’ın Güzel Şehirlerini Keşfetmek için Şoförlü Araç Kiralama ve Şehir Turları

Kıbrıs’ta belirli noktalar arasında seyahatler yapmanız gerekebilir. İş seyahatlerinizde pek çok sempozyuma katılmanız gerektiğinde araç bulma ihtiyacını katlanacaktır. Buna ek olarak toplu taşıma araçlarını kullanarak nerelerde inmeniz gerektiği hakkında yeterli bilgi sahibi olmayabilirsiniz. İş toplantılarınızın riske girmemesi için araç kiralayabilirsiniz. Kıbrıs Tatil Transfer ekibinin hizmetlerinden biri olan Kıbrıs şoförlü araç kiralama hizmeti sayesinde gideceğiniz yerin ismini vermeniz yeterli olacaktır. Katılacağınız toplantıların yapıldığı yere erişebilmek için en uygun fiyat ve en konforlu yapmanızın yolu şoförlü araç kiralama hizmetidir.

Firmanın aynı zamanda bir başka hizmetinden birisi de Kıbrıs şehir turları hizmetidir. Dokuz farklı Kıbrıs şehir turu bulunan firma müşteri memnuniyetine verdiği yüksek önemden dolayı %100 müşteri memnuniyeti için yüksek hizmet kalitesi sunar. Kıbrıs şehir turları ile iş seyahatlerinizi de mükemmel bir tatil planına dönüştürebilir tatilinizi de zenginleştirebilirsiniz.

Kıbrıs’ta Çok Zengin MICE Organizasyonları

Kıbrıs’ta teşvik gezileri, kongreler, toplantılar ve sergilerin düzenlenmesinin genel adı olan MICE organizasyonları da düzenlenmektedir. Bütün dünyanın ve Kıbrıs’ın hızla gelişen organizasyon etkinlikleridir. Kıbrıs MICE organizasyonlarına dahil olmak için Kıbrıs Tatil Transfer firması ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Sizlere eksiksiz bir Kıbrıs MICE organizasyonu sunmak için yanınızda olacaklardır. Dünyanın pek çok noktasından Kıbrıs MICE organizasyonuna dahil olan firmalar bulunmaktadır. Kıbrıs MICE organizasyonlarına katılarak çeşitli iş sektörleri hakkında bilgi sahibi olurken tanışma imkanı bulduğunu pek çok insan ile işlerinizi genişletebilirsiniz.

adminadmin