Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 29-07-2016 17:19   Güncelleme : 29-07-2016 17:19

Erbakan dünya gerçeğini göremedi diyenlere!

Siyaseti yakından takip eden her vatandaşın bildiği gibi Prof. Dr. Merhum Necmettin Erbakan, batının samimiyetine asla güvenmezdi. Hayatının her döneminde haçlı zihniyetine karşı hep mesafeli durmuştu.

Erbakan dünya gerçeğini göremedi diyenlere!

 

İktidar koltuğuna oturan herkes önce Amerika veya Avrupa’ya koşarken, onun 1996 yılında Başbakan olduğunda ilk dış ziyaretini İslâm ülkelerine yapmış olması bunun en açık örneği idi.

Merhumun İran ziyareti Siyonistlerce “düşmanca” olarak yorumlamış ve 54. REFAH-YOL Hükümetinin düşürülmesi için derhal harekete geçilmişti. Hemen peşinden yaşanan 28 Şubat süreci ve AK Partinin doğuşu, Siyonist merkezlerin Hocaya olan düşmanca tavırlarının ürünü idi.

2001 Yılında AK Parti kurulurken başını İmam Hatip ve İlahiyatçıların çektiği bazı arkadaşlar; Milli Görüşün önünü kesmek için kurdurulan AK Partinin batı ile olan yakınlıklarını haklı gösterebilmek için “Erbakan hoca dünya gerçeklerini göremiyor” diyorlardı.

Onlara göre; batı ile dost olmak mecburiyeti vardı. Kefereler ne yaparsa yapsınlar, bizi ne kadar aşağılarlarsa aşağılasınlar onlarla dost geçinmek kaçınılmaz bir zorunluluktu ve bu dünyanın bir gerçeği idi. Yine onlara göre, Amerika dünyanın süper gücü idi ve Amerika’ya rağmen hiçbir şey yapılamazdı. İşin en vahim yanı, topluma bu teslimiyeti telkin edenler, din adına toplumda önder kabul edilen kişilerdi.

Ülkemiz, batı merkezli bu kadar ciddi badireler atlattıktan sonra bugün bile, aynı merkezli algı operasyonları yapılmaktadır. Sanal kurgularla Erbakan Hocanın göremediği büyük resmi Tayyip Erdoğan okuduğu, BOP Eş Başkanlığı görevi ile, dünya devlerinin oturduğu büyük masada Türkiye’nin temsil edilmesini sağladığı vurgulanmaktadır.    

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan olaylar, Siyonist dünyasının ne kadar dost olduğunu dost düşman herkese göstererek her şeyden önce Erbakan Hocanın ne kadar haklı olduğunu teyit etmiştir. Bu darbe girişimi, her kesime ve özellikle İmam Hatipli ve İlahiyatçı dostlara “Allah’ın (c.c.) gücü üstünde hiç bir güç olamayacağını, sanal güçlerin Allah’ın izni ile yok hükmünde olduğunu göstermiştir.   

İnanmadığımız halde dost olarak görmek için kendimizi zorladığımız ırkçı kapitalist zihniyetin; Irak, Libya ve Suriye’ de yaptıkları zulme, akıttıkları kana, döktürdükleri mazlumların gözyaşlarına ve işledikleri cinayetlere kimleri ortak ettiklerini görmemek için insanın kör veya aklını yitirmiş olması gerekir.  

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan olaylarda:

  • Darbe girişiminin gerisinde dostumuz ABD, AB ve İsrail’in olması.
  • TBMM, Beştepe, Genel Kurmay ve Emniyet Genel Müdürlüğünü vuran uçakların akaryakıt ikmalini İncirlikte yapmaları.
  • Dost bildiklerimizin bizi sırtımızdan vurmaya çalışmaları.

Erbakan Hocanın haklılığını ve dünya gerçeğini haykırmaktadır.

Sözümüz olaylara “Hak” merkezli bakanlara. Allah düşmanlarını dost görmek istemeyenlere söyleyecek sözümüz yok. 29.07.2016

 

adminadmin