Genel
Giriş Tarihi : 19-02-2017 08:07   Güncelleme : 19-02-2017 08:07

Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan Samsun’da FETÖ’ye yüklendi

Erbakan Vakfı Samsun Temsilciliği tarafından “Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anlamak ve Anlatmak” program için Samsun’a gelen Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan burada bir konferans verdi.

Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan Samsun’da FETÖ’ye yüklendi

Açılış konuşmasını Erbakan Vakfı Samsun Temsilcisi Suat Zor’un yaptığı konferansta Erbakan’ı anlatan filmin ardından kürsüye Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan geldi.

Fatih Erbakan konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Erbakan’ın vefatının üzerinden 6 sene geçmesine rağmen Erbakan Hocamızın adını duyup bu salonları doldurdunuz.

Erbakan hocanın sloganı ‘aldanmayan ve aldatmayan Erbakan’dır. Bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Bunun 40 tane sebebi vardır. Erbakan, 1992’de Mecliste yaptığı konuşmada bugün Suriye’de, Irak’ta, Türkiye’nin Güneydoğusunda ve dünyada yaşanan olayları televizyon ekranlarından seyredermişçesine 25 sene önceden anlatıyor. Irak’ı ABD işgal edecek. Saddam devrilecek.

FETÖCÜLER SİYONİZME ASKERLİK YAPTILAR

Oradaki terör örgütleri Türkiye’nin başına bela edilecek diye saptamaları doğru çıkmıştır. Suriye, Irak parçalanacak, Türkiye’den kopartılacak parça ile oradan kopartılan parçalar birleştirilerek sözde bağımsız bir Kürdistan kurulacak. Ardından büyük İsrail’in temelleri atılacak. Türkiye ile İran birbirleriyle savaştırılmak istenecek.

 “Erbakan, 15 Temmuz’u 30 sene önce söyledi” Necmettin Erbakan'ın 15 Temmuz darbe girişimini 30 sene önce tahmin ettiğini ve herkesi uyardığını dile getiren Dr. Fatih Erbakan, “Erbakan, bu yapılanma ile ilgili olarak, ‘Eğer çocuğunuzu bunların dershanesine gönderirseniz bu çocuklar yarın bir gün Siyonizm’in askeri olur’ diyordu. Erbakan bu yapılanma ile ilgili herkesi uyardı. O zamanlar Erbakan’a 'hocam amma da yaptınız' diyorlardı. 'Bunlar ibadetlerini yapıyorlar öyle şeyler yapmazlar' diye Erbakan Hoca'ya söyleniyorlardı. 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylarda Erbakan’ın ne bir eksik ne de bir fazla söylemediği ortaya çıktı. CIA, Mossad, dış güçlerin emriyle bilerek veya bilmeyerek o kalkışmaya yeltendiler. Erbakan Hocamızın dediği gibi sonunda Siyonizm’e askerlik yaptılar. İşte bütün bu gerçeklerden dolayı biz Erbakan Hoca'ya ‘aldanmayan ve aldatmayan Erbakan’ lider diyoruz”

Programın ardından Canik Belediye Başkanı Osman Genç tarafından Fatih Erbakan’a bir hediye verildi.

adminadmin