Güncel
Giriş Tarihi : 13-06-2019 11:23   Güncelleme : 13-06-2019 11:23

Erdoğan: “Seçimden önce 'kimsenin aşıyla, işiyle uğraşmayacağız' diyenler Türkiye’nin her yerinde işçi kıyımına başladılar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, ““Seçimden önce 'kimsenin aşıyla, işiyle uğraşmayacağız' diyenler, Türkiye'nin her yerinde işçi kıyımına başladılar” dedi.

Erdoğan: “Seçimden önce 'kimsenin aşıyla, işiyle uğraşmayacağız' diyenler Türkiye’nin her yerinde işçi kıyımına başladılar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlardan siyasilerin seçim dönemlerinde verdikleri sözleri yerine getirip getirmediklerini takip etmelerini isteyerek, bazı siyasilerin seçim dönemlerinde atıp-tuttuklarını, sonra da verdikleri sözlerin yerine başka işlere yöneldiklerini anlattı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da seçim öncesinde CHP’nin kazanacağı belediyelerden işçi çıkartılmayacağını söylediğini ancak seçimin ardından birçok CHP’li belediyenin işçileri işten attığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçimden önce 'kimsenin aşıyla, işiyle uğraşmayacağız' diyenler, 31 Mart sonrası ilk iş 14 binin üzerinde işçiye baskıyla sendika değiştirdiler. Bununla da yetinmeyip Bolu'dan Antalya'ya, Adana'dan İzmir'e kadar Türkiye'nin her yerinde işçi kıyımına başladılar" diye konuştu.

adminadmin