Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-03-2017 08:50   Güncelleme : 20-03-2017 08:50

Erdoğan Tok, Avrupa Ve Pkk "Hayır" İçin Çalışıyor

İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Almanya'nın Frankfurt kentinde nevruz kutlamaları bahanesiyle çifte standart yaparak yasağa rağmen ellerinde Abdullah Öcalan ve PKK sembolü paçavralarıyla yürüyüş yapmasına izin veren Merkel’i yönetime ateş püskürdü.

Erdoğan Tok,  Avrupa Ve Pkk

AVRUPA TÜRKİYE'NİN YENİDEN DİRİLİŞİNDEN KORKUYOR

16 Nisan Pazar Günü yapılacak olan Yeni Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmak için Bakanların, AK Parti Genel Başkan  Yardımcılarının ve AK Parti  Milletvekillerinin konuşma yapmalarına uydurma bahanelerle engelleyen ırkçı Nazist Merkel’i Almanya yönetimini Adolf Hitlere benzeten Başkan Erdoğan Tok, "Türk yetkililerin toplantı ve miting yapmasını engelleyen, bakanlarımıza büyük saygısızlık yapan ve gurbetçilerimizin üzerine köpeklerle saldıran Avrupa ve Almanya PKK'nın eylem ve mitinglerine destek vererek iki yüzlü tavrını bir kez daha ortaya serdi.  Almanya'nın Nevruzu bahane ederek PKK propagandası yapan terör yandaşlarına imkan tanıması, iki yüzlü tavrı çifte standarttır. Türkiye'ye karşı yapılan çirkin davranış, Almanya'nın maskesini yeniden düşürmüştür. Demokrasi'nin beşiği denilen Avrupa'nın ülkemize takındığı bu tavır, referanduma sayılı günler kala 'HAYIR' propagandasının yanında yer alması, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı yapılmasına müsaade etmesi ne kadar doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Adolf Hitlerin ırkçı yönetiminin Merkel'in model alması kimin diktatör olduğunu, kimin özgürlükleri ve demokrasiyi ayaklar altına aldığına milletimiz şahit olmaktadır. Nevruz kutlamaları bahanesiyle PKK ile aynı safta olan Almanya Frankfurt'ta yasağa rağmen  ellerinde Abdullah Öcalan posterleri ve PKK terör örgütünün propagandasının yapılmasına  izin verilmesinin Türk düşmanlığının ve ırkçı tavırlarının ispatıdır. Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinin bu tutumu  kendi iç dünyalarını ve gerçek yüzlerini ortaya çıkartmıştır." dedi.

"YENİDEN DİRİLİŞ VE YÜKSELİŞ İÇİN..."

Yeniden Diriliş ve Yükseliş için "EVET" denilmesi gerektiğini kaydeden İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, " Ülkemizin, milletimizin ve çocuklarımın geleceği için, yeniden diriliş ve yükseliş için 'evet' demeliyiz. Türkiye Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yükselişini sürdürecek ve 2023 hedeflerine kararlılıkla ilerleyecektir” diye konuştu.

adminadmin