Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-04-2017 14:25   Güncelleme : 17-04-2017 14:25

Erdoğan Tok: Büyük Türkiye’nin Yeni Sistemi Hayırlı Olsun

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok referandum sonuçlarına dair açıklama yaparak %55,90 ’lık Evet oyunun çıktığı İlkadım’da sandık başına giderek oy kullanan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Erdoğan Tok: Büyük Türkiye’nin Yeni Sistemi Hayırlı Olsun

“TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇILMIŞTIR”

16 Nisanda gerçekleştirilen ve yurt genelinde %51,41 evet oyu ile Millet iradesinin kazandığı referandumun olumlu sonuçlar getireceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Milletçe bir başarıya daha imza attığımız 16 Nisan referandumundan evet oyunun çıkması bizleri sevindirmiştir. Şehrimize baktığımızda bu oranın Samsun genelinde %63,55, İlkadım’da ise %55,90'ı evet olması daha da sevindiricidir. Derdimiz millet, gayemiz hizmet diyerek çıktığımız bu yolda tüm enerjimizle vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği yolda ilerlerken her zaman dediğimiz gibi yine milletimizin kazanmış olması yoğun çalışmalarımızın bir nevi ödülü olmuştur. Yeni sistem ile Türkiye’nin önü açılmış ve kazanan aziz milletimiz olmuştur” dedi.

BAŞKAN TOK; “İLKADIM GÖREVİNİ YAPTI”

Yaklaşık iki aydır yoğun bir tempo ile çalışarak nereyse İlkadım’daki tüm mahalle ve sokakları tek tek gezdiklerini vurgulayan Başkan Tok; “Şehrimizin geneline baktığımızda %63,55’lik bir evet oranı oldukça sevindirici. Hemşerilerimizden aldığımız bu destek ile bürokrasinin en aza indirgendiği yeni sistemde hizmetlerimiz daha hızlı bir şekilde vatandaşımıza ulaşacak. Sadece evet diyen vatandaşlarımız değil 80 milyonu geçen nüfusun tamamını kucaklayarak güçlü Türkiye’yi birlikte yarınlara taşıyacağız. Referandum çalışmalarımız süresince gece gündüz çalışan Ak Parti İl ve İlçe teşkilatımızın başkan ve üyelerine, bizlere verdikleri destekleri her zaman esirgemeyen Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ve her şeyden önce yurt ortalamasının üstünde bir oranla evet oyunu kullanan İlkadımlı hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum." diye konuştu.

adminadmin