Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-12-2017 16:32   Güncelleme : 21-12-2017 16:32

Erdoğan Tok: Eğitime Desteğimiz Sürecek

İlkadım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kazım Özdemir İlkokulu Konferans Salonu açılışında katılan Başkan Tok, “ Çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız. Onların eğitimlerine katkıda bulunmak yarınlarımıza katkıda bulunmak demektir” diye konuştu.

Erdoğan Tok: Eğitime Desteğimiz Sürecek

Eğitime verdiği destekle eğitim camiasında adından söz ettiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kazım Özdemir İlkokulu Konferans Salonunun açılışına katıldı.

BAŞKAN TOK’A TEŞEKKÜR

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, çok sayıda velinin katıldığı açılış töreninde öğrenci ve velilerin ilgisi Başkan Tok’a bir hayli fazlaydı. Okula yapılan konferans salonundan dolayı Okul Müdürü Yaşar Teyyare öğrenci ve veliler adına Başkan Tok’a teşekkürlerini iletti.

BAŞARILI BİR EĞİTİM İÇİN MODERN ALTYAPI…

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından eğitime sağlanan katkılar devam ediyor. İlkadım Belediyesi tarafından 3 yılda İlçe sınırlarında tüm okula altyapı anlamında hizmetler sağlanırken bir yandan da okul dışında özellikle öğrenci ve kadınlar için eğitim merkezleri hizmetlerini genişleterek sürdürüyor. Belediyeye bağlı olarak Halk Eğitim Merkezi, İŞKUR ve diğer kurumlarla ortaklaşa yürütülen eğitim projelerinde binlerce İlkadımlı eğitim görüyor. Başarılı bir eğitim için modern altyapının önemini her fırsatta dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eğitime katkının artarak devam edeceğini söyledi.

“EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRECEK.”

Açılış merasiminde öğrenci ve veliler tarafından gördüğü ilgi karşısında mutluluğu belirten Başkan Tok, “Şahsım ve Belediyemiz adına önem taşıyan hizmetlerimizin en başında eğitime yaptığımız hizmetler gelmektedir. Bu okulumuzun çevresinde gezerken boyaya ihtiyacı olduğunu gördüm ve daha okulumuz tarafından talep gelmeden boyanması için talimat verdim. Daha sonrasında okulumuz tarafından gelen talep üzerine bugün açılışını mutlulukla yaptığımız Konferans Salonunu yine Belediye olarak biz yaptık. Bu ve buna benzer çalışmaları yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki bu hizmetlerin karşılığını öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin mutluluğu olarak geri alacağız. Açılış için birçok velimiz burada, buda yaptığımız hizmetlerin takdir gördüğünün bir başka kanıtıdır. Ama en zor olanı minik yavrularımızın sevgisini kazanmaktı, bu güzel sevgiyi gözlerindeki mutluluklarından görüyoruz.  Hamdolsun onu da başarmış olduk ve bu mutluluğu da hep birlikte yaşıyoruz.” diye konuştu.

adminadmin