Siyaset
Giriş Tarihi : 18-10-2013 14:25   Güncelleme : 18-10-2013 14:25

Erdoğan Tok, Gümüşhanelilerle bayramlaştı.

Gümüşhane derneklerinin bayramlaşma merasimine katılan Erdoğan Tok, Hemşeri derneklerinin ortak akıl etrafında buluşması gerektiğini söyledi.

Erdoğan Tok, Gümüşhanelilerle bayramlaştı.
TBMM Müşaviri ve Eski İlkadım Belediye Başkanı  Erdoğan Tok, Gümüşhane Kabaktepe Köyü Derneği'nin bayramlaşma programında dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. Gümüşhane Kabaktepe Köyü Derneği Başkanı  Erdal Dinç, Gümüşhane Özen Köyü Dernek  Başkanı Habip Kılıç, Gümüşhane Kocayokuş  Dernek Başkan Vekili Korkmaz Kara,  Gümüşhanelililer Dernek  Başkanı Hayrullah Acar,  Gümüşhane İl ve İlçeler Dernek Başkanı Temel  Tataroğlu, Gümüşhane Gökçe Köyü Dernek  Başkanı Rafet Mete, 1. Hat Dolmuşcular Derneği  Başkanı Sadık Tercanlı, AK Parti İl Genel Meclis  Üyesi Mustafa Numanoğlu, Cedit Mahalle Muhtarı  Rıza Altaş, Selahiye Mahalle Muhtarı Derya Bozkurt ve SAMGÜDEF(Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu) Başkanı Op. Dr. Abdullah Taşkın'ında bulunduğu bayramlaşma programında konuşan TBMM Müşaviri ve İlkadım Eski Belediye Başkanı Erdoğan Tok, herkesin kurban bayramını kutlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bayramların birlik ve beraberlik ortamının tesis edildiği önemli ve özel günler olduğunu ifade eden Erdoğan Tok, Samsun'da bulunan hemşeri derneklerini önemsediklerini söyledi. Hemşeri, derneklerinin şehrin dinamiğini oluşturduğunu ifade eden Tok, Samsun için tüm derneklerinin ortak akıl etrafında buluşması gerektiğine vurgu yaptı.
 
adminadmin