Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-01-2019 09:08   Güncelleme : 28-01-2019 09:08

Erdoğan Tok İle Abdullah Karapıçak İşyeri Açılışı Yaptı!

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Atakum’da MHP il yönetim kurulu üyesi Ömer Latif Güneri’nin işyeri açılışına katıldı.

Erdoğan Tok İle Abdullah Karapıçak İşyeri Açılışı Yaptı!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Ömer Latif Güneri’nin Atakum’da açılışı yapılan “Cağaloğlu Mini Hal Şarküteri” işletmesinin açılışına katılan MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak açılışı AK Parti İlkadım Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Erdoğan Tok ile birlikte yaptı.

Karapıçak açılışta yaptığı konuşmada; “İçinden geçtiğimiz bu süreçte yeni işyerlerinin açılıyor olması bizi mutlu ediyor. Bu işyerinin yönetim kurulu üyemizin olması ise mutluluğumuzu daha da arttırmıştır. Gördüğüm kadarı ile Latif kardeşimiz fiyatlarını adeta enflasyona savaş açar mahiyette belirlemiş. Kaliteli ürünü uygun fiyatla verme çabası ülke ekonomisi için de önemlidir. İşletmesinin şehrimize ve Atakum ilçesine hayırlı olmasını diliyor ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Açılışı yapılan işletme sahibi MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Ömer Latif Güneri ise konuşmasında “İl başkanıma, başkan yardımcılarıma, yönetim kurulu üyelerine, İlkadım Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Erdoğan Tok Beye teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu ettiler. İşletmemiz kaliteli ürün, uygun fiyat politikasını benimsemiştir. Adı gibi burası mini bir hal gibidir. İl başkanımızın da dediği gibi kaliteli ürünü Atakumlulara uygun fiyatla sunmak ve enflasyon ile mücadelede üzerimize düşen görevi yapmak ana hedefimizdir.” dedi.

adminadmin