Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-01-2017 08:58   Güncelleme : 09-01-2017 08:58

Erdoğan Tok; İlkadım'da Kar Çile Değil, Güzelliktir

Kar yağışının çile olmaktan çıkarmak için ekipleri seferber ettiklerini söyleyen Başkan Tok, Biz yolları açarız, halkımız kar yağışı ile oluşan beyaz güzelliğin keyfini çıkarsın" dedi.

Erdoğan Tok; İlkadım'da Kar Çile Değil, Güzelliktir

7/24 EKİPLERİMİZ İŞ BAŞINDA

Yoğun ve etkisini sürdüren kar yağışı sonra belediye ekipleri seferber oldu. Greyder, kepçe, yükleyici, kar küreme aracı, cays  ve tuzlama araçları ile ilçe genelinde karla kaplanan yolları açan ve yüzeylerdeki karları temizleyen İlkadım Belediyesi Ekipleri, Karın tadını çileye dönüştürmemek için 7/24 vardiya halinde tüm ekiplerle çalışmalarını sürdürüyor. Çocukların okullarına, vatandaşların işlerine, sürücülerinde trafikte rahat gidebilsinler diye ekipler karla mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor.

KAR, GÜZELLİKTİR

Kar’ın korkulacak ve eziyet olarak görülmemesi gerektiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Samsun kent merkezinin karla kaplanmasının Allah'ın lütfu ve ihsanıdır. Vatandaşlarımızın karın keyfini çıkarsın. Biz ekiplerimizle ilçemizde kapanan yolları açıyoruz" diye konuştu.

KARLA MÜCADELEDE ETKİN ÇALIŞMA

İlçenin dört bir tarafında karla mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan Erdoğan Tok,  " Belediye olarak  hiç bir vatandaşımızın kar nedeniyle mağdur olmaması için büyük gayret gösteriyoruz.  Kar yağışı tüm şehri etkisi altına almasına rağmen özellikle yüksek kesimlerde evlerine ulaşmakta zorluk yaşayan vatandaşlarımızın, yol açma ve tuzlama çalışmalarımızla evlerine güven içerisinde ulaşmalarını sağlıyoruz. Yol açma çalışmalarımızı yağıştan daha çok etkilenen yüksek mahallelerimizden başlatarak İlçemizin tüm mahallelerinde ulaşım sıkıntısı yaşanmaması için karla mücadele etmekteyiz. şeklinde konuştu.

adminadmin