Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-01-2017 09:09   Güncelleme : 13-01-2017 09:09

Erdoğan Tok, İlkemli Çocuklar, Gerçek Kahramanları Örnek Alıyor

İlkadım Belediyesi'ne ait İLKEM'de eğitim gören çocuklar, yabancı çizgi film kahramanlarını değil, Ömer Halis Demir, ve Feti Sekin gibi vatansever gerçek kahramanları örnek alarak yetişiyor.

Erdoğan Tok, İlkemli Çocuklar, Gerçek Kahramanları Örnek Alıyor

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Kadifekale, Yaşardoğu ve Derebahçe Etüd Merkezlerinde eğitim gören çocuklar milli ve manevi değerlerle yetiştiriliyor.

HEPSİ BİRER ÖMER HALİS DEMİR, FETİ SEKİN

İLKEM(İlkadım Etüd Merkezi)temel eğitim bilgilerinin yanı sıra milli ve manevi ilimlerle de kuşatılan çocuklar, aldıkları eğitimlerle ülkesine, devletine ve bayrağına sevdalı nesiller olarak hayata hazırlanıyor.  

15 Temmuz hain darbe girişiminin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir ve İzmir’in Bayraklı ilçesindeki adliye binasına düzenlenen bombalı araç saldırısında canını hiçe sayarak mermilerin üzerine koşan Fethi Sekin gibi kahramanları kendilerine örnek alıyor.  Giydikleri asker ve polis üniformalarıyla  kurslara katılan öğrenciler,  büyüdüklerinde Ömer Halisdemir ve Feti Sekin gibi asker ve polis olmak istediklerini ifade etti.

ÇOCUKLAR GERÇEK KAHRAMANLARI ÖRNEK ALIYOR

Türkiye'nin Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin gibi ülkesi ve milleti için ölümü göze alan sayısız nice kahramanlar yetiştirdiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  " Belediye olarak İLKEM etüd merkezlerimizde temel eğitimin yanında milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştiriyoruz. Yarınların Türkiye'sinin büyükleri olacak yavrularımızın eğitimini çok önemsiyoruz. 15 Temmuz'dan sonra çocuk ve gençlerimiz yabancı çizgi film kahramanlarını değil, bu ülkenin gerçek kahramanlarını örnek alıyor. Çocuk ve gençlerimizden çok ümitliyiz. Bu manada belediye olarak ülkesine, milletine ve bayrağına sevdalı nesillerin yetişmesi için çocuklarımıza tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. " dedi

 

adminadmin