Analiz
Giriş Tarihi : 14-11-2013 13:26   Güncelleme : 14-11-2013 13:26

ERDOĞAN TOK; " ROTAMIZ, HALK, HALKA BİRLİKTE YÜRÜYORUZ."

İnsana değer veren ve halkın yönetime doğrudan katılımını sağlayan yerel yönetim anlayışının rotasını 5 yıl önce çizdiklerini söyleyen Tok, " Bizim rotamız halk. Halkla birlikte yürüyoruz. " dedi.

ERDOĞAN TOK;
AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok, Bahçelievler Mahallesi 56'lar Caddesi ve Zafer Mahallesi Gazi  Caddesi'ni gezdi.
 
Gazi Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla görüşen  2004-2009 İlkadım Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok, Demokrasi ve sosyal devletin gereğinin birinci unsurunun halk olduğunu söyledi.  Yerel yönetimlerin halkla birlikte planlanması ve yönetilmesi gerektiğini belirten Erdoğan Tok,  Bu inançla yola çıktıklarını ifade etti.  Hizmetlerini insan ihtiyacına göre şekillendiren, halkla kol kola, iç içe olan bir yönetim şeklini benimsediklerini söyleyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok , " Belediye Başkanlığı makamının, şikayet etmek ya da eleştirmek makamı değildir. Çözüm üretme makamıdır. Biz, bu anlayışla çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizler üzerimize düşen tarihi sorumluluğu yerine getirmeye, bu şehrin omuzlarımıza yüklediği sorumluluğu başarmaya mecburuz. Bizim varlığımızı temellendirdiğimiz yer, halkımızın birliğidir. Yola çıktığımız ilk gün, halkımıza nasıl açık bir dille konuştuysam, yarın da açık bir dille konuşmaya devam edeceğim." diye konuştu.
 
Esnaf ve vatandaş görüşmelerinde büyük memnuniyetini gören AK Parti İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Tok,  İnsana değer veren ve halkın yönetime doğrudan katılımını sağlayan, halka gülümseyen bir yönetim anlayışı benimsediklerini kaydetti.  İnsana değer veren ve halkın yönetime doğrudan katılımını sağlayan yerel yönetim anlayışının rotasını bundan 5 yıl önce çizdiklerini söyleyen Tok, " Biz bu rotada, bu yolda sağlam ve emin adımlarla yola devam ediyoruz. Olmazsa olmaz kurallarımızdan birisi, halkla iç içe olmaktır. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinlemek, çözüm bulmak ve onların belediye yönetimine katkılarını sağlamak, katılımcı kent yönetimi anlayışımızın bir parçasıdır. " dedi.


 
 
adminadmin