Güncel
Giriş Tarihi : 18-12-2013 15:49   Güncelleme : 18-12-2013 15:49

ERDOĞAN'A İYİCE BAĞLANIYORUZ!

"Önce mazrufa değil zarfa bakarım bu ortamda. Zarfın “Gönderen” kısmına bakarım. Orada “Erdoğan’dan İntikam Merkezi” mi yazıyor? Öyleyse o mektubun bana söylediği ilk şey şu: Erdoğan’a sahip çık!"

ERDOĞAN'A İYİCE BAĞLANIYORUZ!
Star Gazetesi Yazası Hakan Albayrak, uluslararası güç odaklarının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhine bir kampanya başlattıklarını bu durumda uluslararası güç odakları nereye saldırırsa onun lehine çalışacağını ifade etti. Başbakan Erdoğan aleyhine başlatılan her kampanyanın insanları Erdoğan'a daha da yaklaştırdığını belirtti. Hakan Albayrak'ın "Erdoğan'a iyice bağlanıyoruz" başlıklı yazısı:
 
"Hakan Şükür, dershane meselesini gerekçe göstererek AK Parti’den istifa etti. Sırada 20 milletvekili daha varmış” dediler. Peki dedim, genel seçimlerde onlardan her birinin yerine iki AK Parti’liyi meclise sokmak için elimizden geleni yapmazsak yuh bize!
 
“Mansur Yavaş, CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oluyor. Dershane meselesi yüzünden hükümete buğzeden kardeşlerimiz de gözlerini iyice karartarak Mansur Yavaş’la beraber CHP’ye çalışmaya hazırlanıyorlarmış” dediler. Peki dedim, Melih Gökçek’in eskisinden çok daha büyük bir oy oranıyla yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi için var gücümüzle çalışmazsak yuh bize!
 
Sabahleyin arkadaşlar peş peşe arayıp “Hükümete yakın bazı bürokratlar ve üç bakanın oğlu yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alınmış. Cemaatin intikam operasyonuna benziyor” dediler. Yine peki dedim, hükümetin arkasında her zamankinden daha sıkı bir şekilde durmazsak yuh bize!
 
Başbakan Erdoğan’ın canını yakmak ve AK Parti iktidarını yıpratmak adına Türkiye düşmanı uluslararası güç odaklarının ekmeğine yağ sürmeyi dahî göze alarak her şeyi yapmaya hazır olduğu intibaını uyandıran bir kadroyla karşı karşıyayız. Darbeci generallere selam göndererek, hükümetle mücadele yolunda hiçbir bel altı vuruşundan imtina etmeyeceğini daha yolun başında açıkça ortaya koymuş olan bir kadroyla...
 
Hal bu iken, Hakan Şükür adına kaleme alınan istifa mektubunun veya o yolsuzluk iddialarının içeriklerine yoğunlaşacak değilim. İsterlerse porno kasetler de çıkarsınlar, onları izleyecek de değilim.
 
Önce mazrufa değil zarfa bakarım bu ortamda. Zarfın “Gönderen” kısmına bakarım. Orada “Erdoğan’dan İntikam Merkezi” mi yazıyor? Öyleyse o mektubun bana söylediği ilk şey şu: Erdoğan’a sahip çık!
 
Böyle atraksiyonlarla AK Parti idaresinin ve bilhassa Erdoğan’ın itibarını zedeleyebileceklerini zannedenler, geçmişteki kirli kampanyaların nasıl ters teptiğini ve umulanın aksine hizmet ettiğini hatırlamıyorlar herhalde.
 
Gezi’ciler gibi onlar da dağıtmaya çalıştıkları safları sıklaştırdıklarının farkında değiller.
 
Bu konuda benim gibi düşünen, benim gibi tepki veren, benim gibi refleks gösteren insanların haddi hesabı yok.
 
Gülen Cemaati’ne mensup birçok arkadaşım da bu süreçte Başbakan Erdoğan’a iyice bağlandı.
 
Erdoğan ve arkadaşlarının inşa ettiği Yeni Türkiye’nin temeline dinamit koymaya ahdeden Gezi’cilere ve onların arkasındaki faiz lobisine, uluslararası sermaye çevrelerine, emperyalist komploculara karşı iyice bilenerek beklediğimiz seçimleri, bunlarla aynı kareye girmeyi kendilerine maalesef yakıştırabilen dostlarımızı titretip kendilerine döndürmek için de iple çekiyoruz.
 
Şimdiye kadar AK Parti üyesi olmadım. Şimdi, bu yazıyı noktalar noktalamaz, ilk iş olarak, üye yazılmak için AK Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı’na gideceğim inşaallah."
adminadmin