Güncel
Giriş Tarihi : 04-01-2019 09:17   Güncelleme : 04-01-2019 09:17

​Erdoğan’dan teşkilatlara Karaduman uyarısı!

Liderlerin jet müdahalesi ile çözülen Samsun kavgasının tekrarlanmaması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti teşkilatına uyarı geldi.

​Erdoğan’dan teşkilatlara Karaduman uyarısı!

Cumhur İttifakı ile ilgili olarak il başkanları arasında patlak veren “olmazsa olmaz değil” atışmasına parti yönetimleri ittifak ruhuna aykırı olduğu gerekçesiyle müdahale etmiş, MHP Samsun il Başkanı Tamer Tekin ile AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman görevlerinden alınmıştı.

Erdoğan, Cumhur İttifakı’na yönelik söylemler ve hassasiyet konusunda teşkilatı uyardı. Dün bazı kurmayları ile görüşen Erdoğan, rahatsızlığını dile getirdi ve bu tip olayların tekrar yaşanmaması için teşkilatın uyarılmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur İttifakı´nda kimse kalkıp da çizdiğimiz çizginin dışına çıkamaz. İttifakın gereği neyse tüm arkadaşlarımız, teşkilatlarımız buna uymalıdır. Uymayanlar olursa kusura bakmasınlar o zaman kendilerini istirahate davet ederiz. Zira biz bu yolda yürürken bir ittifak oluşturduysak, bu ittifak hele hele cumhurun ittifakıysa, bu bir illet-zillet ittifakı değil. O zaman hep birlikte çalışacağız, ittifakımızın gereğini de yerine getireceğiz" demişti.

adminadmin