Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-02-2019 08:54   Güncelleme : 27-02-2019 08:54

Erhan Usta Havza'da SKM açtı; Hep beraber başaracağız, hep beraber yöneteceğiz!

Erhan Usta Havza'da SKM açtı; Hep beraber başaracağız, hep beraber yöneteceğiz!

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunarak Havza seçim koordinasyon merkezinin (SKM) açılışını gerçekleştirdi.

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak ilçe pazarını ziyaret ederek burada vatandaşlar ve pazar esnafı ile bir araya gelerek kendisi için destek istedi.

Usta daha sonra seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Burada Usta için kurban kesildi.

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta burada yapmış olduğu konuşmada halktan gelen yoğun talep üzerine bağımsız olarak aday çıkma kararı aldığını belirterek; “ Şuna dikkat edelim yerel seçim yapıyoruz. Ülkemizde siyasi partilerimizin genel başkanları genel seçim havası estiriyorlar. Bağımsız aday olarak bütün partileri ve siyasi görüşleri kucaklayan bir yapıdayız. Samsun bağımsız adayı olarak kazanacağız. Samsun bunu daha önce başardı.” Dedi.

Anket sonuçlarına göre önde olduğunu savunan Usta; “Milletimiz dayatmalara karşı beni millet aday çıkardı. İnşallah bu seçimleri kazandığımızda milletimiz şunu demiş olacak ; ‘Ey siyasi parti liderleri, ey oradaki oligarklar sizin dediğinizi bu kez yapmıyoruz. Kendi bağrımızdan bir tane adayı seçtik.’ Diye meydan okuyacaklar. Biz milletin adayıyız ve gücümüzü milletten alıyoruz.  İnşallah hep beraber başaracağız ve hep beraber Samsun’u yöneteceğiz. “ dedi.

Usta seçildiği takdirde hiçbir siyasi partiye geçmeyeceğini belirterek; “Beş yıl boyunca bağımsız olarak yolumuza devam edeceğiz. Çünkü bana her kesimden oy geliyor. Samsun her geçen gün geriye gidiyor. 2014 yılında kişi başı gelirine göre 38. Sırada idi. 2017 yılında ise 43. Sıraya gerilemiş. Bunu tersine çevireceğiz. Samsun’un tarım, turizm ve ulaşım imkânları ile bunu çok rahat başaracak.  Samsun’da un var, şeker var ama bunları pişirecek usta yoktu. Şimdi Usta’da geldi. Samsun’u hep beraber daha güzel bir geleceğe taşıyacağız.” Dedi.

Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta’nın SKM açılışına SP Belediye Başkan Adayı Şenol Tunçay. DP Belediye Başkan Adayı Turgay Saat, Bağımsız Havza Belediye Başkan adayları Mahmut Karahan ve Mustafa Tural, SP İlçe Başkanı Saffet Ergin, bağımsız belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış sonrası CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, İYİ  Parti Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin. CHP Belediye Başkan Adayı Mehtap Yeşilbaş Usta’yı SKM’de ziyaret ederek kendisine başarılar dilediler.

Usta seçim çalışmaları kapsamında daha sonra Havza Muhtarları Derneğini ziyaret ederek burada dernek başkanı Ahmet Çavdar ve muhtarlar ile bir araya geldi. Usta seçim sonrası muhtarları ile sıkı bir işbirliği içerisinde olacaklarını belirterek; “Bu memleket hepimizin ve hepimiz taşın altına elimizi sokacağız. Muhtarlarımız işlerimizin yolunda yürümesinde en büyük yardımcılarımız olacak.” Dedi.

Sona olarak Havza Ticaret ve Sanayi Odasını (TSO) ziyaret eden Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta burada da Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Yönetimi ile bir araya geldi.

Usta Samsun’un ekonomisini geliştirmek adına projelerinin hazır olduğunu belirterek; “Samsun önceden sanayi şehri idi. Bunu yeniden sağlamak için çalışacağız. Havza OSB Samsun için önemli bir alan. Burada yatırımların hızlanması için gerekli her türlü çalışma inşallah 31 Mart seçimlerinden sonra yapılacak.” Dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar ise ziyaretten ötürü memnuniyet duyduklarını belirterek; “Havza Samsun’un girişi ve burası kalkınırsa Samsun’da kalkınır. İnşallah seçimler sonuçları itibarı ile ilçemiz ve Samsunumuz için hayırlar getirir.” Dedi.

adminadmin