Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-01-2018 14:17   Güncelleme : 09-01-2018 14:17

Erhan Usta; Patron Çıldırmadı, Çıldırttı!

Samsun Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan Usta, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Erhan Usta; Patron Çıldırmadı, Çıldırttı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamalarının ardından yaptığı basın toplantısında Özel, “patron çıldırdı, tasfiye ediyor” yorumunda bulunmuştu.

PATRON ÇILDIRMADI, ÇILDIRTTI

Özel’in açıklamalarına cevap veren Usta, “siyasi adap ve nezaket kurallarını hiçe sayarak, yerini, haddini, hududunu bilmeyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Sayın Genel Başkanımızın bugünkü açıklamaları üzerine "patron çıldırdı, tasfiye ediyor" demiş. Patron çıldırmadı, çıldırttı. Çıldıran CHP'dir. Çıldıran CHP bloğunda yer alanlardır. Her milli duruş karşısında çılgına dönen bir CHP Atatürk'ün partisi olamaz.” dedi.

PARTİLERİNİN YIKIMA VE HÜSRANA UĞRAYACAĞINI HİSSETMİŞLERDİR

Biz siyasi rakibiz, madem MHP tasfiye oluyor, siz niye kaygılanıyorsunuz? Diye soran Usta, “bugün oyun bozulmuştur! Bu açıklama sonrası, Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turda sonuçlanacaktır. Bazı CHP'lileri çıldırtan oyunun bozulması ve ilk genel seçimde partilerinin yıkıma ve hüsrana uğrayacağını hissetmiş olmalarıdır.” diye ekledi.

OYUMUZUN GÖRÜNMESİNİ İSTİYORUZ

Usta, “bizim desteğimiz, kökü kazınıncaya kadar terörle mücadeleyedir. PKK ve FETÖ'nün sözcülüğüne soyunanlar bu milli duruşu anlayamaz!Kimse MHP'ye haksızlık yapmasın. MHP'nin baraj sorunu yoktur, bu konuda bir kompleksi de yoktur. Tam tersine, yapılacak olası ittifakta oyumuzun görünmesini istiyoruz. Bu, MHP'nin kendine güvenini göstermektedir.” diyerek sözlerini tamamladı.

adminadmin