Gündem
Giriş Tarihi : 09-05-2019 13:17   Güncelleme : 09-05-2019 17:47

Erhan Usta’dan Mustafa Demir’e Sert Eleştiri

Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan USTA, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in daha önce üzerinde anlaşılan ve söz verilen Mediclust AŞ.’nin kurulmasından vazgeçtiğini sosyal medya aracılığıyla duyurmasına sert bir tepki gösterdi.

Erhan Usta’dan Mustafa Demir’e Sert Eleştiri

Usta şunları kaydetti; “Samsun'da medikal sanayiyi geliştirmek için verdiğimiz önergeleri reddeden, kanun tekliflerini görmezden gelen,seçim öncesi "Cumhurbaşkanının talimatıyla buradayız" diyenler nerede? Neredesiniz Nurettin Canikli? Belediye Başkanınız Mustafa Demir MediClust'tan desteğini çekmiş! Mustafa Demir'in ilk icraatı medikal sanayinin önünü kesmek olmuş.

Tasarruf edecek onca yer varken, bula bula istihdam sağlayacak, cari açık kapatacak medikal sanayiyi bulmuş. Seçim öncesi Canikli'nin toplantısına katılan vekiller neredesiniz, ne yapıyorsunuz?

Devletin valisini de işin içine katarak, bütün AKP kadrosu ile hep birlikte milleti kandırdınız! Şaşırdık mı? Şaşırmadık! Samimiyetsizliğinizi zaten biliyorduk! Sizin derdiniz "Samsun" değil, hiç olmadı da zaten... Belediye bu yanlıştan dönmeli!

Verdiğiniz sözlerin takipçisiyim!” dedi.

adminadmin