Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-04-2019 10:22   Güncelleme : 03-04-2019 10:22

Erhan Usta'dan Seçim Açıklaması; Bu son değil bu yeni bir başlangıçtır!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Aday olan Erhan Usta, basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklama yaptı.

Erhan Usta'dan Seçim Açıklaması; Bu son değil bu yeni bir başlangıçtır!

Usta yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi;

"31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde oy kullanan her dört hemşerimizden biri, Samsun’da kutuplaşmaya son verilmesini, Samsun’un zincirlerinin kırılmasını ve potansiyelinin hakkını vermesini talep etmiştir. Helal oylarını bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.

Bu destek, bize Samsun’da yürütme anlamında sorumluluk vermese de, yasama anlamında yani milletvekiliniz olarak TBMM’de sorumluluğumuzu üç kat arttırmıştır. Bunun bilincindeyiz; sizlerin hakkını her şekilde savunacağıma, Samsun’a yapılacak her hangi bir haksızlığa boyun eğmeyeceğime, sesim yettiği ölçüde Samsun için haykıracağıma söz veriyorum.

Bu süreçte, bizlerle beraber yürüyen gençlerimize, maddi, manevi desteğini bizden esirgemeyen kardeşlerimize, dualarını bizlerden esirgemeyen analarımıza, bizim gördüğümüz, görmediğimiz, farkında olduğumuz olmadığımız Samsun’un yürekli ve mert insanlarına çok teşekkür ediyorum.

Artık sesimiz daha gür çıkacaktır. Artık daha güçlüyüz ve azimle, yılmadan, duraksamadan çalışmaya, Samsun’umuz ve ülkemiz için iyi şeyleri desteklemeye, kötü şeylerde de itirazımızı sonuna kadar dile getirmeye devam edeceğiz. Samsun ilinin Bağımsız Milletvekili olarak görevimin başındayım.

Yine Samsunumuzun meclisteki sesi olacağım. Samsun için güzel bir gelecek hayali olan, bana desteklerini ve üzüntülerini belirten kardeşlerime sesleniyorum, üzülmeyin. Samsun’a olan aşkım ve hizmet anlayışım değişmeyecek. Sizler için Samsun için var gücümle çalışacağım.

Bu bir son değil, bu yeni bir başlangıçtır."

adminadmin