Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-03-2019 09:24   Güncelleme : 26-03-2019 09:24

Ersan Aksu; PKK/HDP Ve FETÖ Samsun’da da Zillet İttifakını Açıktan Ve Kuvvetle Desteklemektedir!

 Ersan Aksu; PKK/HDP Ve FETÖ Samsun’da da Zillet İttifakını Açıktan Ve Kuvvetle Desteklemektedir!

AK Parti Samsun İl Başkanı Avukat Ersan Aksu, CHP Samsun İl Başkanı’nın basına yansıyan açıklaması ile ilgili açıklama yaptı.

Asu açıklamasında şunları kaydetti;

CHP Samsun İl Başkanı, önceki gün basına yaptığı yazılı açıklamayla;

Samsun Milletvekilimiz Sayın Fuat Köktaş’ ın seçim çalışmalarındaki konuşmalarına atıfta bulunarak Sayın Vekilimizin;

“Millet İttifakı hakkında çirkin sözler söylediği, Türkiye düşmanlığı yapanlarla birlikte hareket ettiği…” yönündeki sözler sarf ettiğinden bahisle konunun bağlamı dışında ve alakasız bir karşılık vermiştir.

CHP İl Başkanına hatırlatmak isteriz ki; Sayın Vekilimiz Fuat Köktaş’ın ifadeleri gayet yerinde ve isabetlidir.

Zira Samsun ve Ülke kamuoyumuz bilmektedir ki; PKK&HDP ve FETÖ; bu Pazar gerçekleşecek / 31 Mart Yerel Seçimlerinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da ‘illet – zillet ittifakını’ açıktan ve kuvvetle desteklemektedir.

ZİLLET İTTİFAKI LİSTELERİNDE PKK BAĞLANTISI

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ nun açıkladığı üzere ‘illet – zillet ittifakı’ listelerinde emniyet kayıtlarında PKK bağlantısına dair sicili yer alan 340 aday mevcuttur.

Samsun HDP İl Başkanı da geçtiğimiz günlerde çıktığı canlı yayında, 31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının karşısında yer alan adaylara oy vereceklerini ifade ve beyan ile Büyükşehir Belediye Başkanlığında İP adayını, İlkadım Belediye Başkanlığında ise Necattin Demirtaş’ı destekleyeceklerini ve oy vereceklerini açıklamıştır.

PKK&HDP tercihine mazhar olmak ‘siyaseten lekedir, züldür, zillettir’… Samsun’da da bu zul – zillet HDP yöneticilerinin tercih ve teveccühlerine mazhar olanlar içindir…

Samsunlu hemşerilerimin temiz oyları ile PKK uzantısı kimselerin yönlendirdiği kirli oylar, aynı sandıkta aynı pusulada buluşmamalıdır.

Samsun kamuoyuna saygıyla duyurulur…

Av. Ersan AKSU

AK Parti Samsun İl Başkanı

adminadmin