Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-09-2016 12:55   Güncelleme : 27-09-2016 12:55

Ersin Yılmaz Teslim olmadı firari durumuna düştü!

Samsun'da FETÖ Operasyonu 40 Adrese yapılan operasyonda gözaltına alınan 21 kişiyle birlikte hakkında yakalama kararı olan Ersin Yılmaz firari durumuna düştü.

Ersin Yılmaz Teslim olmadı firari durumuna düştü!

Samsun Haber - Samsun'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Canik Başarı Üniversitesi ile Başarı Eğitim, Kültür, Sağlık Vakfı Mütevelli Heyeti üyelerine ve iş adamlarının da bulunduğu 40 adrese düzenlenen operasyonda hakkında yakalama kararı olan Ersin Yılmaz, İstanbul’da olduğu için gözaltına alınamamıştı.

İşadamı Doktor Ersin Yılmaz, İstanbul’da olduğunu bildirmiş ve dün teslim olacağını söylemişti.

Samsun’da Cuma günü yapılan FETÖ/PDY operasyonunda aralarında kapatılan Başarı Üniversitesinin Rektörü Prof.Dr. Yunus Bekdemir,  Samsunspor eski yöneticisi diş hekimi Tarık Kaptan,  Canik Başarı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Mehmet Karabacak, Burhan Erçal, Avukat Ümit Özata'nın yanı sıra işadamları Ahmet Kesici, Mehmet Nimet İğci,  Nurettin Albayrak, Ahmet Ziya Boz, İbrahim Kahraman, Recep Asal, Ali Topçu, Mehmet Ali Özköroğlu, Gökmen Arıman, Kemal Soğancı, Fatih Vuraloğlu, Nihat Yılmaz, Mehmet Turan, Murat İlyas Ertan, Mehmet Naim Değerli ve Yaşar Şaban Gürsoy'un bulunduğu 21 kişi gözaltına alınmıştı.

Hakkında yakalama kararı olan İşadamı Doktor Ersin Yılmaz ise İstanbul’da olduğunu belirterek Pazartesi günü mesai bitimine kadar teslim olacağını belirtmişti. 

adminadmin