Güncel
Giriş Tarihi : 26-03-2015 20:00   Güncelleme : 26-03-2015 20:00

Esnaftan grip salgınına karşı "yazılı uyarı"

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta kahvehane işletmecisi, grip salgınından korunmak amacıyla iş yerine "grip olan kahvehaneye gelmesin" ifadesi bulunan yazı astı

Esnaftan grip salgınına karşı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta kahvehane işletmecisi, grip salgınından korunmak amacıyla iş yerine "grip olan kahvehaneye gelmesin" ifadesi bulunan yazı astı. 

Kahvehane işletmecisi Şekip Nevzat Topçuoğlu (65), gazetecilere yaptığı açıklamada, son zamanlarda yaygınlaşan gribe karşı önlem amacıyla yazıyı hazırladığını söyledi.

Gribin geçici hastalık olduğunu belirten Topçuoğlu, "Son zamanlarda mahallemizde grip yaygınlaştı. Bu yöntemle grip vatandaşların kahvehaneye gelmesini yasakladım. Bu yönde çok olumlu tepkilerle karşılaştım. Hatta 'ben gribim' deyip kahvehaneye girmeyen arkadaşlarım var. Kahvehaneye bu şekilde girenler birbirlerini eleştiriyor. Faydasını gördük" diye konuştu.

Topçuoğlu, diğer müşterilerinin iyiliği için yazıyı asma zorunluluğu hissettiğine dikkati çekerek , "Gripliyken kahvehaneye çay içmek için gelenler oluyor. Onlara ikramda bulunmuyorum. Kesinlikle içeri almıyorum. Hiç olmadı, dışarıda çay içip gidiyorlar. Bu uygulamam yüzünden müşteri sayımda azalma oldu. Buna rağmen uygulamaya kesinlikle devam edeceğim" ifadesini kullandı.

adminadmin