Güncel
Giriş Tarihi : 03-11-2013 12:49   Güncelleme : 03-11-2013 12:49

EY HALK GAZETESI SEN NEYİN PEŞİNDESİN!

MECLİS İRADESİNE VE BAŞÖRTÜSÜNE HAKARET EDEN KARİKATÜRE TEPKİ YAĞIYOR!

EY HALK GAZETESI SEN NEYİN PEŞİNDESİN!
Samsun'da yayın yapan Hedef Halk Gazetesi’nin yayınladığı başörtüsü karikatürüne sanal alemden tepki çığ gibi büyüyor..
 
Hedef Halk Gazetesi karikatüristi Murat İlhan tarafından çizilen ‘Orta Yol’ isimli Karikatür hem TBMM’ye ve hem de başörtüsüne ağır hakaret içeriyor..
 
Karikatürde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giren bir başörtülü milletvekilinin yanında bir mini etekli milletvekili çizilerek başörtüsünün mini eteği meşru hale getirdiği tasvir edilmeye çalışılmış.
 
MİNİ ETEK BAŞÖRTÜSÜYLE KAPATILIYOR
 
Karikatürün ikinci karesinde ise Meclise giren milletvekili başını açmış ve başını açan milletvekilinin başörtüsüyle mini etekli milletvekilinin  bacakları  kapatılmış durumda..
 
“Sen başını örtersen ben de bacaklarımı açarım, benim eteğim senin başörtün haline gelir” demek istenilen karikatür, başörtüsünden etek yapmakla milletin dini duygularını rencide ederek hem saygısızlığa ve hem de büyük bir hakarete imza atıyor.
 
Milletin iradesinin temsil makamı olan Türkiye Büyük Millet Meclisine ve Başörtüsüne bu şekilde ağır hakaret içeren karikatüre facebook ortamında tepki yağıyor..
 
İşte o tepkiler;
 
Bu terbiyesizce yaklaşımı kınıyorum..
 
Halkın inancından kültüründen kopuk sözde Aydın geçinen bir avuç zavallı yazık eğitim sisteminin ambalajlı ürünleri eğitim sistemi yenilenmeli kendini kültürlü bilgili zanneden bu cahillere gerçekler anlatılmalıdır.
 
Cumhuriyetin ilk yıllarında adamın birisi Sultan Ahmet Camii’nin tam ortasına cemaatin içinde pantolonu nu çıkarmış ve büyük abdestini pislemiş.Orada bulunan cemaat tepki olarak hiçbir şey yapmamış adamın niyeti bazılarına şirin gözükmek ve MEŞHUR OLMAK duygusuymuş ama sonu meçhul bir eylem adam kayıplara girmiş. EY HALK GAZETESI sen neyin peşindesin.meşhur mu olacaksın.????
 

 
Halk gazetesini kınıyorum boykot etmeliyiz bu gazeteyi…
 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=627698587273802&set=pcb.627698610607133&type=1&theater
 
adminadmin