Güncel
Giriş Tarihi : 03-12-2019 09:41   Güncelleme : 03-12-2019 09:41

Fatih Erbakan Ak Parti'ye Teşekkür Etti!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İBB Meclisi'nde önlenen su zammı nedeniyle AK Parti'ye teşekkür etti.

Fatih Erbakan Ak Parti'ye Teşekkür Etti!

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, İBB Meclisi'nde AK Parti ve MHP'nin oylarıyla reddedilen su zammına ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Fatih Erbakan, paylaşımında "İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Ak Partili belediye meclis üyeleri Sn. İmamoğlu'nun bazı belediye hizmetlerinin fiyatlarına yapacağı zamları engellemişler. Sağolsunlar ellerine sağlık. Keşke aynı engellemeyi merkezi hükümetin yaptığı doğalgaz, elektrik, akaryakıt zamları ve sürekli yenileri icat edilen ve sürekli artırılan vergiler için de yapabilseler" ifadelerini kullandı.

BU BORÇU MİLLETE ÖDETECEKSİNİZ

Fatih Erbakan, Biz10Tv'de katıldığı programda Ekrem İmamoğlu ile ilgili olarak, "Belediye Başkanı oldunuz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 1 milyar dolar borç alıyorsunuz. Bu borcu millete ödeteceksiniz. Ödeyemezseniz, sizden sonraki belediyelere kalacak. Böylelikle nasıl millete nasıl hizmet edeceksiniz. Bu şekilde nasıl hayır gelecek? Ekrem İmamoğlu göreve yeni başladı ama İstanbul'da yaşayan akrabalarımız bu konuda bana ilettikleri, kentte peyzaj bakımının eskiye nazaran kötü olduğu, çimlerin sarardığı, sokakların caddelerin eskisi gibi temiz olmadığı yönünde rahatsızlıklarını bildirdiler" demişti.

adminadmin