Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 15-11-2017 10:17   Güncelleme : 15-11-2017 10:17

Fatih Portakal’ın Gafları:

Fatih Portakal’ın Kabul Edilemez Gafları:

Fatih Portakal’ın Gafları:

Fox Tv'nin haber spikeri Fatih Portakal, sunduğu haber programında öldürülen PKK'lı teröristlerin haberini yaparken “Allah rahmet eylesin her biri için” diyerek yine büyük bir gafa daha imza attı. Ertesi gün ise “Allah rahmet eylesin her biri için” sözünün şehitler için kullanılmış olduğunu söylese de ne beni, nede bir başkasını ikna edemedi.

Daha önce de canlı yayında 'Türkiye PKK'ya teşekkür etmeli' diyerek büyük bir gafa imza atmıştı.

Kemalist yandaş medya kuruluşları Mustafa Kemal aleyhine söylenen sözleri anında son dakika haberleri olarak geçerken, Fatih Portakal’ın bu gafını haber bile yapmıyorlar!

Kadir Mısıroğlu’nun Ahmet Hakan’a Cevabı:

Ahmet Hakan bazı yazılarında Üstat Kadir Mısıroğlu’na ‘’fesli deli’’ diye iftira atarak hakaretler etmişti. Üstattan Ahmet Hakan’a güzel bir cevap geldi. Cevabı aşağıya aynen aktarıyorum ve sonuna kadar da katılıyorum.

‘’Beyler, bunlar zannediyor ki bende kendileri kadar yaşadım, kendileri kadar okudum, kendileri kadar vukuata müşahit oldum. Ben bir asra yaklaştım. 84’den gidiyorum efendiler 84’den. Oyuncak değil çocukluğumdan beri bu işle meşgulüm. Ben 60 sene inkılap tarihiyle uğraştım. 6 gününü vermemiş adam bana hakaret ediyor. Beni yalancılıkla itham ediyor. 64 tane kitap yazdım. Bunları üst üste koysam Ahmet Hakan’ın boyunu aşar. Bir tanesini de okusa; başkası da kitap yazar, 50 sayfa, 100 sayfa. Benim kitaplarımın çoğu 500 sayfa, 700 sayfa. Birinin de içine dalsa, okyanusa düşmüş gibi boğulur. Bu beni delilikle itham ediyor. Allah beni ayakta tutmak, hizmetimi devam ettirmek istiyorsa; 1 tane değil, 70 bin tane Ahmet Hakan havlasa hiçbir şey olmaz.’’

Dolar Uçtu Bakanım Uçtu:

Ekonomi Bakanı Zeybekçi bu yükselişin geçici olduğunu söylemişti fakat daha da yükselen doların artık önüne geçilemiyor.

Doların yükselmesi demek her şeye zam demek örneğin benzine 25 Ekim’de 9 kuruş, 30 Ekim’de 12 kuruş, 8 Kasım’da 13 kuruşluk zam gelmişti. Özetle son iki haftada benzine 34 kuruş zam yapıldı. 45 litrelik depoya sahip bir aracın deposu artık 15 TL daha pahalıya dolacak.

Yapılan yeni zamla beraber İstanbul’da benzinin litre fiyatı 5,50 TL den 5,63 TL’ye yükselecek. Ankara’da 5,54 TL den 5,67 TL ye, İzmir’de ise 5,50 TL den 5,63 TL ye yükselecek.

Avrupa Birliği'nde 1 litre motorinden yüzde 58,5 vergi alınırken, Türkiye'de ise bu oran yüzde 60,52. Türkiye Avrupa'da motorin vergi oranlarının en yüksek olduğu 8. ülke. Birinci ise yüzde 69,42 ile İngiltere.

TL, Dolar karşısında her geçen gün değer kaybediyor. Borsa yerlerde sürünüyor. Demedi demeyin doların bu yükselişi AKP’ yi bile tahtından eder!

Kalın sağlıcakla.

Ahmet ÖZTÜRK

Araştırmacı - Yazar

[email protected]

adminadmin