Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 24-02-2018 11:15   Güncelleme : 24-02-2018 11:15

Fesli kadar başınıza taş düşsün!

Fesli kadar başınıza taş düşsün!

Suçu anti Kemalist olmak:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üstad Kadir Mısıroğlu'nu tedavi gördüğü Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Bende ziyaret ettim, hamdolsun sağlığı çok iyi tüm sevenlerine de selamları var.

Erdoğan’ın, Üstad Kadir Mısıroğlu'nu ziyareti sonrası CHP ve malum bazı medya kuruluşları da kudurdu tabi. Neymiş efendim Cumhuriyet düşmanıymış, Mustafa Kemal düşmanıymış, sevmiyormuş vs. vs….

Üstadın Mustafa Kemal’i sevmemesi kabahat oldu. Yahu insanın kendi öz oğlunu bile sevme zorunluluğu yokken, birini sevmemek ne zaman suç oldu!!!

Belli bir kesim Üstada, deli Kadir, fesli Kadir, dolandırıcı, Cumhuriyet düşmanı, anti Kemalist diye hakaret edip duruyor. Bence gidip üstadla sohbet etmeleri lazım gelir, lazım gelir ki akıl ötesi akıllı olduğunu anlasınlar yoksa bu büyük vebal üzerlerinde kalacak!!!

Bir Avrupa ülkesi daha:

Hollanda Parlamentosu, 1915 olaylarını ‘Ermeni soykırımı’ olarak tanıma kararı almış. Alsınlar bakalım ellerine ne geçecek!

Hulusi Akar Paşa’nın da dediği gibi "16. Yüzyıl da Galileo dünya dönüyor dediğinde bütün dünya, dönmüyor diyordu. Bu hiçbir zaman dünyanın döndüğü gerçeğini değiştirmedi. Dolayısıyla bütün ülkeler 'Soykırım var' dese dahi, soykırım olmadığı gerçeğini değiştiremez"!!!

40. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Ronald Wilson Reagan, görevde iken 1989 yılında 1915 olaylarını tetkik ettirip bir rapor hazırlatmıştır.

Rapora göre olaylar da Ermeni ve sempatizanlarının kayıpları 300 ile 750 binken Osmanlı’nın Türk, Kürt, Çerkez, Arap ve Müslüman kayıp oranları ise 1,5 ila 2 milyon arasında geçmektedir!

Şimdi sormak istiyorum, 1915 olaylarını ‘Ermeni soykırımı’ olarak tanıyan ülkelere kim kime soykırım yapmış be hey melunlar!!!

Soy kütüğü:

e-Devlet kapısının hizmete sunduğu Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama ekranına bende baktım. Babamın; babasının, babasının, babasının, babasının ismi Hüseyin Zeyni’ymiş. Büyük ata dedem Hüseyin Zeyni’nin doğum tarihi bilinmezken, oğlu ata dedem Ali ise 1834 doğumluymuş.

Buraya kadar her şey normal, normal olmayan ise soyadı kısmında soyadının yazmasıdır. Çünkü soyadı kanunu 1934’te kabul edilmiş ve 1935’te de yürürlüğe girmiştir!

Bir diğer normal olmayan sorun ise bazı kişilerin Alt-Üst Soy bilgisi belgelerinde ölü olanların sağ görünüyor olmasıdır. Bu yanlışların düzeltilmesi ve bu hizmeti elimize yüzümüze bulaştırmama temennisiyle!

Elini öpen Cennete giriyormuş:

Uşşaki cemaati lideri Fatih Nurullah, cemaatine verdiği vaazda neden el öptürdüğünü ağlayarak anlatıp şöyle diyor;

"Ben elimi öptürmeye meraklı değildim ama manevi bir uyarı aldım, bana dendi ki: 'Niye elini öptürmüyorsun? Elini öpen cennete gidiyor!' Ben de otuz elim, kırk elim olsa bile Ümmeti Muhammed'e uzatıyorum işte, var mı diyeceğiniz?"

Evet benim var diyeceğim:’’ sen kimsin ki elini öpen cennete girecek arkadaş, hangi kafayı yaşıyorsunuz yeter artık Dini İslam’ı emellerinize alet etmekten vazgeçin’’!!!

Kalın sağlıcakla

Araştırmacı - Yazar

Ahmet Öztürk

[email protected]

 
adminadmin