Güncel
Giriş Tarihi : 22-03-2018 10:45   Güncelleme : 22-03-2018 10:45

FETÖ Elebaşından Erdoğan’a Suikast Tehdidi!

FETÖ elebaşı internet sitesinde yayınlanan bir videosunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast imasında bulundu.

FETÖ Elebaşından Erdoğan’a Suikast Tehdidi!

İsim vermeden Nemrut diye nitelendirdiği Erdoğan’a, “Sinek’ diyorlar; sinek de olabilir, bir başka çağın nemrudunda olduğu gibi bir virüs de olabilir, bir AIDS virüsü de olabilir; musallat olur, yere serileceğini aklının köşesinden bile geçirmeyen o Nemrut, bir de bakarsınız, birden bire yere serili vermiş” ifadelerini kullandı.

FETÖ elebaşı sözlerinin devamında, “Birilerinin mezar taşına yazılacak sözler bunlar: ‘Ne kendi eyledi rahat, ne halka verdi huzur / Yıkıldı gitti cihandan, dayansın ehl-i kubûr!’ demişler, diyecekler” ifadelerini kullandı.

FETÖ lideri Fethullah Gülen’in konuşmasının ilgili bölümleri şöyle:

“Bir kerteye geliyor; o, sâhil-i selâmete çıkıyor, Nemrut da müstahak olduğu belayı buluyor, çok küçük bir şey ile. ‘Sinek’ diyorlar; sinek de olabilir, bir başka çağın nemrudunda olduğu gibi bir virüs de olabilir, bir AIDS virüsü de olabilir; musallat olur, yere serileceğini aklının köşesinden bile geçirmeyen o Nemrut, bir de bakarsınız, birden bire yere serilivermiş. Tarihi tekerrürler devr-i dâimi içinde değişmiyor bu.”

“Şimdi, başınıza gelenlere ve arkadaşlarınızın başlarına gelenlere, aynı zaviyeden bakacaksınız. Bir gün, bunu onlara yapan insanlar, Haccâc gibi delirerek ölecekler, Yezîd gibi âh u vâh ederek yok olup gidecekler ve sonra lânet ile yâd edilecekler. Biri için söylenmiş bir sözdür: ‘Ne kendi eyledi rahat, ne halka verdi huzur.’ Birilerinin mezar taşına yazılacak sözler bunlar: ‘Ne kendi eyledi rahat, ne halka verdi huzur / Yıkıldı gitti cihandan, dayansın ehl-i kubûr!’ Demişler, diyecekler. Evet, hiç tereddüdünüz olmasın! O âdet-i İlahî, değişmemiştir, değişmeyecektir de; zâlim, cezasını görecek; mazlum da mükâfatla serfirâz olacaktır.”

Odatv.com

adminadmin