Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-06-2017 14:27   Güncelleme : 27-06-2017 14:31

FETÖ Elebaşısı’ndan yeni bir kitap...

15 Temmuz başarısız darbe girişiminin arkasındaki FETÖ/PDY örgütünün elebaşısı Fethullah Gülen yeni bir kitap çıkardı.

FETÖ Elebaşısı’ndan yeni bir kitap...

BAHAR NEŞİDESİ

FETÖ elebaşı son kitabında özellikle Cezaevineki FETÖ'cülere seslenerek  "Bahar geldi... Dayanın, hepinizi çıkaracağım" tarzında sübliminal ambalajlara sarılı mesajlar veriyor.

FETÖ’nün firari kilit isimlerinden Abdullah Aymaz , Fethullah Gülen’in yeni bir kitabının çıktığını duyurdu. 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümüne ramak kala yayımlanan kitabın adı, “Bahar Neşidesi."

Abdullah Aymaz, Zaman Amerika’daki köşesinde kitabı anlatırken şöyle yazdı:

“(...) Kitabın başındaki “Takdim Yerine” başlığı altında anlatılan enfes ifadelerden sadece bir bölümün de aktarmak istiyorum:

“Gökte ve yerde ne varsa, hepsinin, ilmî bir programa göre Yaratan’ın irade ve dilemesine bağlı cereyan ettiğine inanan ve bu inanç perspektifinde hayatını yaşayanlar, eşya ve hadiseleri düz nazarlardan  daha bir farklı okur, daha bir farklı değerlendirirler. Onların ufkunda gecelerin karanlığı gündüzlerin aydınlığına gebedir; yüreklere ürperti ve korku salarak esen rüzgar, rahmet bulutlarının aşılayıcısı ve ilk müjdecisidir; kış ortasında yağan kar, baharda  fışkıracak pınarın menbaıdır;  elde olmayan mazlumiyet ve mağduriyetler de  gelecek mutlulukların vesilesidir. Dolayısıyla, onların o aydınlık dimağlarda, yerinde en sert esen tipi-boran bile rahmet rengine bürünür; elemler elemlerin koridorları hâline gelir ve ızdıraplar da birer doğum sancısına dönüşür. Hatta şerler, böylelerinin atmosferinde hayır rengini alır; ızdırap ve acılar da onların saflaşıp özlerine ermelerini netice verir.”

Recep YAZGANRecep YAZGAN