Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-07-2016 17:07   Güncelleme : 22-07-2016 17:07

FETÖ Lideri Fethullah Gülen ve PKK lideri Öcalan İmralı'da Aynı Hücreyi Paylaşmalıdır

Samsun Gelişim Merkezi Derneği (SAGEM) Başkanı Kürşad Gündoğdu, "FETÖ Lideri Fethullah Gülen, halkını öldüren terör üyesi darbeciler İmralı Adası'nda yargılanmalı, ceza alanlar terörist başı Abdullah Öcalan'la birlikte aynı adayı, hücreyi paylaşmalıdır"

FETÖ Lideri Fethullah Gülen ve PKK lideri Öcalan İmralı'da Aynı Hücreyi Paylaşmalıdır

SAGEM Başkanı Kürşad Gündoğdu, Türkiye'nin büyük bir tehlike atlattığını, FETÖ Terör örgütünün kalkıştığı en son darbe ile hainliğini net bir şekilde ortaya koyduğunu söyledi.

'Bu hainler vatanına, bayrağına, milletine kast etmiştir" diyen Gündoğdu, "Darbeciler Cumhurbaşkanını öldürmek istemiş, halkımızı gözünü kırpmadan katletmiş, tankla ezmiş, meclisimizi ve kurumlarımızı bombalamıştır. Dünyada bunu affedecek bir ülke yoktur" ifadesini kullandı.

"Milletimizin kararlı duruşu sayesinde, ülkemiz büyük bir bağımsızlık mücadelesi verildiğini belirten Gündoğdu, "Şerefli İslam dinimizi kullanarak kendilerini kamufle eden, gerçek niyetlerini gizleyen, İngiliz Ajanı Lawrence zihniyetli bu ihanet örgütü mensupları, yaklaşık 40 yıldır devletimizin tüm kurumlarına sızarak büyük bir ihanet şebekesi kurmayı ne yazık ki, başarmışlardır. Yüzde 52 ile seçilmiş meşru Cumhurbaşkanına ve Hükümetine ne olduğu belirsiz' iftiralar isnat ederek böyle bir hainliğe girişmişlerdir. Milletimizin kararlı duruşu büyük oyunu bozmuş, darbeci zihniyete karşı 'Millet ihtilali' ile en ağır darbe ve tokat indirilmiştir" diye konuştu.

FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELERİ VE DARBE ŞAKŞAKÇILARI HESAP VERMELİ

Kamu kurum ve kuruluşlarına sızan FETÖ terör örgütü mensupları ve darbe şakşakçılarının tek tek tespit edilerek yargıya hesap vermesi gerektiğini vurgulayan Gündoğdu, "Ülke genelinde yapılan operasyonlar tüm hızıyla ve titizlikle devam etmeli, hainlik içinde olanlar temizlenmeli, kurunun yanında yaşın yanmamasına da özen gösterilmelidir. Terör üyeleri ve darbe şakşakçılarının bir daha sesleri çıkmayacak şekilde yargı önünde hesap vermelidir. Türkiye'ye getirilecek FETÖ Lideri Fethullah Gülen, darbeciler ve işbirlikçileri yine bir hainin bulunduğu İmralı Adası'nda oluşturulacak mahkemelerde yargılanmalı, ceza alanlar terörist başı Abdullah Öcalan'la birlikte aynı hapishanede çürümelidirler " şeklinde konuştu.

YENİ BİR 3 AYLAR BAŞLADI BİTİMİNDE BAYRAMI KUTLAYACAĞIZ

Gündoğdu, "MGK’nın tavsiyesi üzerine alınan OHAL kararını destekliyoruz. Bu önemli bir karardır. Daha önceki dönemlerde olağanüstü hal kararları halkı hizaya getirmek için kullanılırken bugün alınan Olağanüstü Hal Kararı teröristleri ve darbe şakşakçılarını hizaya getirmek için kullanılacağı nettir. 3 ayların yeni bitmesiyle bayram yaşamıştık fakat OHAL'le yeni bir üç aylar başladı. Bunun bitiminde ülkemizde bir ur gibi yaşayan darbecilerden ve darbe şakşakçılarından temizlenmesinin bayramını inşallah hep beraber kutlayacağız" dedi. Gündoğdu, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

 

adminadmin